Management stocuri

Ai acces in timp real la stocul disponibil, stocul in tranzit, cantitatile de comandat si costurile cu privire la stocuri, ca sa poti gestiona cat mai eficient procesul de distributie.

Comenzi de
vanzare

Procesele de ofertare, acceptare, primire si onorare a comenzilor se realizeaza in mod optim, poti seta reguli care sa gestioneze scenarii complexe, precum depozite multiple, retururi, limite de credit si nu numai.

Comenzi de
achizitie

Stocul de materii prime, componente sau produse finite este tot timpul asigurat pentru ca procesele de achizitie sunt optimizate si automatizate.

De ce sa alegi modulul ERP Distributie din SeniorXRP?

Gestionezi comenzi de vanzare, urmaresti stocurile, onorezi comenzile, imbunatatesti procesul de achizitie si oferi suport clientilor de oriunde ai fi. Astfel, vei reusi sa organizezi mai bine procesul de aprovizionare si activitatile logistice - inclusiv managementul depozitelor si al comenzilor - si sa le integrezi cu celelalte departamente.

Modulul de Distributie contribuie la imbunatatirea satisfactiei clientilor, reducerea timpului de procesare a comenzilor si sporirea controlului asupra costurilor, pe toata lungimea lantului logistic.

Care sunt beneficiile pe care ti le ofera
ERP pentru Management Distributie?

beneficiile pe care ti le ofera ERP Distributie din SeniorXRP
Clienti multumiti & costuri mai mici

Optimizezi procesele de distributie, urmaresti stocurile in timp real, gestionezi marfa aflata in tranzit, automatizezi comenzile de achizitie si calculezi costurile cu depozitarea.

Timp minim de procesare comenzi

Elimini intarzierile, procesarea comenzilor de vanzare si generarea documentelor de livrare fiind automatizate. Pot fi definite reguli ce permit un management mai eficient al mai multor depozite, retururi, limite de credit, comenzi de tip dropshipping si altele.

Vizibilitatea asupra costurilor

Iti poti calcula profitabilitatea in timp real pentru fiecare depozit, linie de produs sau punct de lucru. Poti folosi informatii obtinute in timp real pentru a avea un mai bun control asupra intregului lant logistic.

Vezi cum se potriveste SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele, de la resurse umane si financiar pana la achizitii, vanzari, B2B, sau logistica.

Functionalitatile unui sistem ERP pentru Distributie

Gestiune stocuri

Ai acces in timp real la informatii referitoare la stocurile disponibile si marfurile aflate in tranzit, poti comanda automat cantitatile necesare si afla costurile cu depozitarea stocurilor.

Gestionezi procesul de distributie astfel incat sa maximizezi profitul si sa mentii satisfactia clientilor. Gestiunea locatiilor si a marfurilor devine mult mai simpla, indiferent de volum.

Management vanzari

Optimizeaza procesarea si livrarea comenzilor de vanzare, segmenteaza comenzile pe mai multe depozite, aloca stocuri, verifica termene de scadenta, creeaza cereri de completare a stocurilor, gestioneaza retururile etc.

Alertele si notificarile ce pot fi setate te ajuta sa imbunatatesti intregul flux de lucru si sa eviti intarzierile.

Management achizitii

Centralizarea si automatizarea proceselor de achizitie iti permite sa reduci costurile si iti imbunatatesti relatiile cu furnizorii.

Functionalitatile SeniorXRP permit automatizarea intregului proces de achizitie, de la realizarea cererilor de oferta pana la plata facturilor.

Cereri de oferta

Procesele de distributie complexe, care implica numerosi producatori si furnizori, sunt simplificate si mai usor de organizat.

Optimizeaza modul in care aduni cereri de oferta, obtii preturi, creezi si aprobi oferte, gestionezi achizitii si onorezi comenzile pentru nevoile interne sau ale clientilor.

Management financiar-contabil

Beneficiezi de functii avansate, cum ar fi unificarea registrelor contabile, calculul automat al veniturilor sau contabilitate consolidata.

gestiune a articolelor de tip matrice cu erp distributie

Articole matrice

SeniorXRP ofera functionalitati avansate de gestiune a articolelor de tip matrice, optimizand toate procesele din ciclul de viata al unui articol prin automatizarea si simplificarea operatiunilor.

Functionalitati cheie:

  • Numar nelimitat de grupuri de articole si pana la 50 de atribute diferite/articol
  • Coduri si descrieri inteligente pentru articole
  • Integrare completa cu toate modulele SeniorXRP
  • Atributele, descrierile si grupurile pot fi folosite in matrici multiple
  • Generare articole pe baza unor combinatii de caracteristici, descrieri, constante etc
functie de Scanare coduri de bare din ERP

Scanare coduri de bare

Reducerea erorilor umane in procesarea comenzilor si evitarea retururilor va imbunatati relatia cu clientii. Sistemul de scanare a codurilor de bare si de verificare a marfurilor ce trebuie date spre livrare elimina riscul livrarilor gresite – fie ca este vorba de cantitate sau de produsul in sine.

Functionalitati cheie:

  • Definire programe de rabat pentru clientii eligibili
  • Automatizare calcul rabat si generare tranzactii bazat pe programari definite
  • Raportare rabat pentru clienti, articole sau furnizori
  • Introducere rabat per articol, dupa diferite criterii