Informare, accesibilitate si fiabilitate

Cu sistemul de raportare self-service al SeniorXRP ai toate datele la indemana ca sa poti lua cele mai bune decizii.

Sistemul tau ERP trebuie sa iti ofere nu doar date, ci informatii prezentate intr-un format care sa iti permita sa reactionezi in timp util la provocarile din piata. SeniorXRP iti ofera o varietate mare de resurse de raportare si analiza pentru a-ti face munca mai usoara. Pentru a obtine maximul de beneficii de la sistemul tau ERP, acesta trebuie sa iti permita sa analizezi rapid starea generala a companiei. De asemenea, trebuie sa poti depista rapid tendintele ca sa poti actiona imediat.

portal-2

Care sunt beneficiile?

Ai o singura versiune de adevar!

Toate modulele aplicatiei SeniorXRP acceseaza aceeasi baza de date in timp real, astfel ca toti angajatii au la dispozitie aceleasi informatii despre clienti, furnizori, tranzactii si nu numai

Beneficiezi de securitate la nivel de rol

Gestioneaza tot ceea ce tine de securitatea datelor si accesul la acestea dintr-o singura locatie din SeniorXRP. Foloseste raportarea online in loc de rapoartele clasice tiparite, care prezinta riscul ca datele sa ajunga la persoane nedorite.

Optiuni multiple de afisare

Poti afisa datele intr-o varietate mare de moduri: generezi rapoarte pentru personalul cheie; creezi dashboard-uri vizuale cu KPI; exporti datele in Excel; faci datele disponibile pentru sisteme externe de analiza, precum SeniorVisualBI sau CPM.

Vezi cum se potriveste SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la achizitii, vanzari, B2B sau logistica.

Tipuri de instrumente de raportare si analiza din SeniorXRP

Raportarea este mai mult decat balante si rapoarte de cashflow. Pentru a obtine maximul de beneficii, instrumentele de raportare din SeniorXRP fac posibila depistarea rapida a trendurilor pozitive sau negative, astfel incat sa poti lua masuri imediat.

SeniorXRP ofera o serie de resurse de analiza si raportare care iti usureaza munca si iti permit sa lucrezi cu date importante prezentate intr-un format corect pentru a lua decizii cu privire la afacerea ta sau pentru a reactiona la provocarile din piata.

service-2

Instrumentele de raportare ale SeniorXRP ofera capabilitati de business intelligence personalizat tuturor angajatilor din companie. Cu ajutorul acestora poti dezvolta sau modifica rapoarte existente, care pot fi livrate online, convertite in PDF sau livrate prin email.

Instrumentele de raportare pot fi puse la dispozitia utilizatorilor, iar accesul lor poate fi limitat daca este necesar. Poti distribui interogari generice, rapoarte, impartasi filtre reutilizabile, oferi drepturi de acces asupra acestora si nu numai.

Principalele instrumente de raportare oferite de SeniorXRP

Rapoarte

Interogari generale - utilizate pentru a obtine rapid informatia pe care vrei sa o vezi din baza de date a sistemului. Nu este nevoie sa ai abilitati de programare pentru a face o interogare generala. Poti vedea imediat cum arata fiecare interogare si ii poti testa functionalitatea selectand parametrii si vizualizand rezultatele. In plus, poti folosi interogarile pentru a extrage date din SeniorXRP si a le importa ulterior in alte solutii, precum SeniorVisualBI sau Excel.

Rapoarte analitice - pot fi create din Managerul de rapoarte analitice. Rapoartele construite aici sunt denumite ARM pentru a se distinge de rapoartele create in designer-ul de rapoarte. Cu acest instrument poti crea rapoarte financiare in care se regasesc sumele din conturile si subconturile contabile, sau rapoarte contabile care afiseaza datele din modulul Proiecte.

Creeaza cu designer-ul de rapoarte al SeniorXRP - iti ofera instrumente vizuale pe care le poti utiliza pentru a realiza rapoarte personalizate. Cu acest instrument poti selecta datele, calcula valorile necesare pe baza datelor selectate si apoi personaliza layout-ul raportului.

Mai mult, aceasta componenta iti permite sa: generezi rapoarte PDF semnate, personalizezi cu sigla companiei tale, planifici rapoarte sa ruleze la anumite intervale predefinte.

raport trezorerie

Tabele pivot

Pot fi construite pe baza datelor din interogarile generale. Un tabel pivot este un instrument utilizat pentru reorganizarea si sumarizarea datelor din interogarile generale pentru a le vizualiza din diferite perspective.

Poti seta si modifica structura tabelei pivot prin simpla aranjare a campurilor.

interfata tabel pivot

Business Intelligence

SeniorXRP este integrat cu sistemul de raportare si analiza avansata SeniorVisualBI, dezvoltat pe platforma Tableau Software, numarul unu mondial in vizualizarea datelor.

In acest mod, ai ocazia sa te bucuri de functionalitatile oferite de un sistem performant de analiza vizuala direct in cadrul sistemului.

Dashboarduri

Sunt instrumente intuitive de monitorizare si analiza a informatiilor importante de business. Acestea sunt formate din diverse widget-uri, care contin grafice, tabele, sectiuni din SeniorVisualBI, indicatori de performanta, pagini wiki.

Poti personaliza dashboard-urile astfel incat utilizatorii sa vada informatiile importante si sa acceseze rapid detalii dorite.

8 - PoS - operatiuni vanzare