Management proiecte

Fructifica orice contract, respecta orice program, gestioneaza costurile operatiunilor si maximizeaza profitabilitatea

Constructii de
imobiliare

Obtine control complet si gestioneaza cu usurinta clientii, subcontractorii si fiecare aspect al procesului de constructie.

Dezvoltatori
imobiliari

Gestioneaza toate proiectele de dezvoltare, avand vizibilitate si control 100%, incepand cu primele etape si pana la finalizarea acestora.

De ce sa alegi
modulul ERP Constructii din SeniorXRP?

Obtii vizibilitate completa si in timp real, oricand si de oriunde, asupra tuturor operatiunilor companiei.

Ai functionalitati de management financiar, contabilitate, gestiune proiecte, payroll, stocuri, CRM, aplicatie mobila si posibilitati de dezvoltare si extindere, in functie de nevoile companiei.

Lucrezi pe o platforma de ultima generatie, care te ajuta sa imbunatatesti colaborarea intre departamente, sa automatizezi procesele si sa imbunatatesti vizibilitatea si profitabilitatea proiectelor.

Care sunt beneficiile solutiei SeniorXRP - sistem ERP pentru Constructii

Organizare
Gestioneaza proiecte, costuri si capacitatea de lucru cu o solutie care pune in legatura oportunitati, contracte, planificari, bugete, comenzi de modificare, subcontractari si altele, totul intr-un singur ecran.
Vizibilitate asupra costurilor
Urmareste costurile, inclusiv costuri totale, partiale, pe job sau procentuale. Toate datele pot fi utilizate in rapoarte si in estimari pentru a aproxima costurile unor proiecte viitoare.
Previi orice modificare
Gestioneaza proiecte, bugete si urmaresti toate activitatile, schimbarile, documentele si costurile dintr-un singur loc, fie de la birou fie remote.
Date si informatii exacte
Realizeaza previziuni si gestioneaza cu acuratete date ce tin de salarii, costuri, profit, lichiditati si taxe, utilizand functionalitatile financiar-contabile, disponibile pentru locatii si valute multiple.
Decizii mai bune
Gestioneaza manopera, bugetele, programele si activitatea fiecarui angajat de pe teren, de la birou sau de acasa, avand acces la o imagine de ansamblu actualizata a proiectului in timp real.
Continuitate si siguranta
Numarul mare de utilizatori care pot lucra concomitent in sistem, accesul pe baza de roluri si mobilitatea asigura flexibilitatea, eficienta si continuitatea operatiunilor, orice scenariu de lucru fiind acoperit.

Functionalitatile modulului ERP pentru
Managementul Constructiilor

Gestiune documente

Gestioneaza planuri, contracte, fise de specificatii, emailuri, comenzi, imagini, rapoarte de inspectie, etc. Pentru orice fel de document pot fi facute setari de acces in functie de rol.

Contracte

Creeaza legaturi concrete intre informatiile din orice contract si fiecare operatiune dintr-un proiect, inclusiv comenzile de modificari.

Bugete

Bugetele sunt legate de contracte, contabilitate si planuri, pentru mai buna gestionare a costurilor, comenzilor, profitului, tarifelor, costurilor externe, etc.

Costuri operatiuni

Integreaza in sistem costuri de manopera, materiale si echipamente cu ajutorul oricarui dispozitiv, transmitand date si sincronizand datele din proiect cu cele contabile.

Vrei sa afli mai multe? Solicita o sesiune gratuita de consultanta online!

Comenzi de modificare

Comenzile de modificare pot fi utilizate in analiza profitabilitatii si a unor indicatori importanti (buget, costuri, venituri, profitabilitate etc).

Rapoarte de teren zilnice

Gestioneaza cu usurinta activitatea din teren, fiecare angajat avand la dispozitie in timp real orice informatie de care are nevoie, primind notificari pentru orice eveniment sau modificare.

Facturare proiecte

Confirma si genereaza automat facturi proforme, intermediare sau de materiale dintr-un singur ecran.

Colaborare subcontractori

Integreaza datele tale cu cele ale partenerilor pentru a simplifica managementul proiectelor.

Vezi cum se potriveste SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la achizitii, vanzari, B2B sau logistica.