Despre SeniorAWB - solutia pentru automatizarea procesului de livrare

SeniorAWB este o solutie digitala pentru simplificarea procesului de livrare, care se conecteaza la orice curier national si international pe baza contractelor incheiate cu acestia.

Solutia iti ofera o interfata unica pentru toti curierii si acces la peste 50 de curieri parteneri din Romania si din afara tarii.

Platforma te ajuta sa identifici cele mai mici preturi pentru livrari, reducand astfel costurile serviciilor de curierat cu pana la 25%, si sa evaluezi curierii in panoul de control, crescand performanta de livrare cu peste 15%.

SeniorAWB solutie pentru automatizare si optimizare livrari

Cum simplifica SeniorAWB intregul proces de livrari?

Sistemul are integrate functii multiple de automatizare a livrarilor, prin care gestionezi rapid si inteligent un numar mare de comenzi, obtii vizibilitate si control asupra procesului si asupra partenerilor de curierat si, nu in ultimul rand, alegi cele mai bune optiuni pentru tine si clientii tai.

Astfel, cu SeniorAWB ai acces rapid la curieri, la statusul comenzilor si la rapoarte si analize despre eficienta curierilor, aloci usor comenzile catre curieri, creezi si generezi in doar cateva secunde documentele de transport, urmaresti statusul tuturor livrarilor intr-un singur loc, informezi clientii cu privire la stadiul comenzilor si altele. Pentru a beneficia de avantajele solutiei, trebuie sa ai cel putin un contract incheiat cu una dintre firmele de curierat incluse in sistem: DPD, Sameday, FAN sau Cargus.

Totodata, SeniorAWB permite o conectare simpla si cu celelalte softuri din companie, fiind un alt aspect important care contribuie semnificativ la simplificarea procesului de livrari. Datorita acestei interconectari, comenzile de client impreuna cu toate detaliile aferente sunt preluate, transmise, pregatite si alocate catre curieri mult mai rapid, mai usor si fara erori.

Cu SeniorAWB urmaresti simplu si rapid:

Performanta de livrari a curierilor

Rata de retur a fiecarei firme de curierat

Durata medie de rambursare pentru fiecare curier

Numarul de colete livrate de catre fiecare curier

Conectare cu alte softuri din companie

SeniorAWB permite o integrare simpla cu celelalte softuri din companie, ajutandu-te sa pastrezi acuratetea datelor si sa conectezi toate operatiunile din companie, eficientizand astfel intregul flux de lucru.

Sistemul se integreaza simplu si rapid atat cu solutia ERP – pentru gestionarea resurselor si cu solutia WMS – pentru managementul depozitelor.

Afla mai multe detalii despre platforma pentru optimizare livrari de la Senior Software – SeniorAWB!

Beneficii si avantaje obtinute cu SeniorAWB

Aloci comenzi simplu si rapid, dupa propriul algoritm
Creezi si generezi AWB-uri si alte documente de transport, dintr-un singur loc
Urmaresti situatia rambursurilor si statusul comenzilor in fiecare etapa a procesului de livrare
Trimiti notificari clientilor cu detalii despre statusul expeditiilor, prin SMS sau e-mail
Monitorizezi retururile si primesti alerte pentru comenzile care nu pot fi livrate
Reduci costurile aferente serviciilor de curierat si timpii dedicatii gestionarii comenzilor
Beneficii-si-avantaje-obtinute-cu-SeniorAWB-solutie-automatizare-livrari
Vizualizezi rapoarte si analize intr-un mod simplu si iei decizii informate
Accesezi toate optiunile de livrare: same day, next day, standard, locker, punct fix, livrare internationala etc.
Evaluezi rapid performanta curierilor, reducand costurile alocate serviciilor de curierat si timpii dedicati gestionarii comenzilor
Conectezi solutia cu alte softuri din companie: ERP, WMS etc
Gestionezi securizat datele clientilor, partenerilor etc.

SeniorAWB in cifre:

25%

reducere a costurilor lunare de livrare

20

de ore economisite lunar

25+

optiuni de livrare

15%

crestere a calitatii serviciului de livrari

700+

puncte de pick up & drop off

50+

curieri nationali si internationali

Integrare cu 98% din curierii din Romania

SeniorAWB te ajuta sa imbunatatesti calitatea serviciilor de livrare, sa oferi experiente personalizate clientilor si sa cresti vanzarile. Solutia de automatizare si optimizare livrari iti ofera acces la 98% din libraria de curieri din Romania. Tot ce trebuie sa faci este sa negociezi tarifele de transport si sa adaugi curierii in contul SeniorAWB. Integrarea se face rapid si fara costuri suplimentare.

Siguranta, protectie si confidentialitate a datelor, cu SeniorAWB

Datele companiei, ale clientilor si cele ale partenerilor de curierat sunt gestionate intr-un mod sigur. Utilizarea datelor in aplicatie este in conformitate cu regulile GDPR si se aliniaza la cele mai inalte standarde de corectitudine si transparenta.

Securitatea platformei SeniorAWB este testata periodic pentru evaluarea vulnerabilitatilor, iar comunicarea de date este criptata folosind protocolul de criptare TLS. Infrastructura si datele sunt stocate in multiple centre de date pentru a asigura continuitatea serviciului in cazul unei defectiuni, iar procedurile de recuperare sunt testate regulat in baza unor scenarii reale.

SeniorXRP integrat cu SeniorAWB

SeniorXRP este cel mai flexibil sistem de management al afacerii, cu o interfata extrem de intuitiva si functionalitati extinse de ERP, WMS, CRM, gestionare documente si portal B2B, disponibile intr-o singura aplicatie.

Prin integrarea sistemului de optimizare livrari – SeniorAWB cu solutia pentru managementul afacerii – SeniorXRP procesele din companie sunt strans conectate, si astfel, cresti acuratetea datelor, reduci semnificativ timpii de lucru, iar intregul flux de lucru este simplificat.

schema senior awb sistem pentru automatizarea livrarilor senior xrp

Afla cum se potriveste platforma SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la productie, achizitii, vanzari, B2B, sau logistica.