Servicii

Indiferent ca proiectele pe care le realizezi sunt complexe, pe termen lung, sau de scurta durata, succesul afacerii tale sta in echilibrul pe care reusesti sa il obtii intre atragerea si mentinerea clientilor si executia in mod profitabil a proiectelor.

Distributie

Distribuitorii de orice dimensiune se confrunta cu aceleasi provocari generale, insa au si nevoi unice in functie de piata pe care o servesc. SeniorXRP este solutia perfecta, flexibila si performanta, pentru managementul activitatii de distributie.

Productie

Functionalitatile integrate de planificare a productiei si management al proceselor din fabrica se adapteaza si se transforma pe masura ce activitatea ta se dezvolta. Ai ERP si CRM in aceeasi solutie, adaptate la modul de lucru al companiei tale.

Retail & E-commerce

SeniorXRP este solutia perfecta pentru retailerii offline si online de orice dimensiune. Prin alegerea acestei solutii imbunatatesti experienta clientilor in magazin si automatizezi modul in care sunt procesate comenzile online.

Constructii

Constructorii de succes sunt nevoiti sa faca fata multor provocari. Pentru acestia, SeniorXRP reprezinta combinatia perfecta intre functionalitatile de management al proiectelor, managament financiar si aplicatii mobile disponibile in cloud.

Extinde capabilitatile solutiei SeniorXRP

Modulele de baza ale aplicatiei raspund aproape tuturor nevoilor de business ale companiei,
insa fiecare afacere este unica si cel mai probabil vei vrea sa iti extinzi
sistemul cu functionalitati specifice activitatii pe care o desfasori.

Solutii compatibile cu SeniorXRP

WMS

pentru optimizarea depozitului

APS

pentru planificarea productiei

MES

pentru managementul productiei

BI

pentru raportare si analiza avansata

E-commerce

pentru comertul online

HR

pentru managementul resursei umane