SeniorXRP raspunde cu
succes provocarilor din Constructii!

Cresterea profitabilitatii

Care inseamna capacitatea de a creste numarul de lucrari fara a creste cheltuielile indirecte

Colaborare si mobilitate

Toti cei implicati in proiect vizualizeaza aceleasi informatii, accesibile de pe dispozitive mobile

Siguranta informatiilor

Accesul la date se face pe baza de roluri si pot fi implementate fluxuri complexe de aprobare

Care sunt beneficiile pe care le obtii?

Imbunatatirea proceselor decizionale, datorita accesului la informatii exacte, centralizate
Cresterea productivitatii prin eliminarea operatiunilor manuale din toate proiectele
Eficientizarea colaborarii cu angajatii si partenerii, datorita accesului mobil la aplicatie
Imbunatatirea relatiei cu clientii, costurile putand fi estimate si controlate cu acuratete
Versatilitate in functionalitati, pentru nevoile oricarui tip de jucator de pe piata constructiilor
Control complet asupra afacerii, la nivel executiv, operational si de proiect

Controlul eficient al costurilor

Pentru ca gestionezi simultan mai multe proiecte si afaceri, ai nevoie de vizibilitate asupra performantei generale si acces rapid la detalii, pentru a gestiona proiectele in derulare si pentru a le estima pe cele noi.

SeniorXRP ofera modalitati flexibile de captare a costurilor si gestionare a acestora pe baza unei structuri flexibile, fluxuri de aprobare si o aplicatie mobila pentru fise de pontaj, fise de echipamente, chitante si facturi din teren. Acestea sunt integrate cu bugetele, proiectele, stocurile, achizitiile, echipamentele, facturarea si furnizorii pentru detalii cu privire la costurile reale, costurile promise si costurile de completat.

Contabilizarea operatiunilor

Pe langa gestionarea fiecarui proiect in parte, trebuie sa fii atent si la aspectele financiare ale afacerii tale. De exemplu, in tot procesul de gestionare a furnizorilor, toata lumea trebuie sa poata vedea facturi, specificatii, comenzi de achizitie si rapoarte de stare astfel incat platile sa poata fi facute corect si la timp. La finalul fiecarei luni, trebuie sa poti incheia exercitiul financiar cat mai rapid si mai corect posibil.

SeniorXRP ofera automatizare si fluxuri de lucru care eficientizeaza procesele contabile. Folosind sabloane customizabile poti lansa proiecte cu o abordare a contractelor, bugetelor, facturarii si contabilitatii. Automatizand procesele de inchidere poti gestiona activitatile de la finalul lunii cu mai putine erori.

Acces de pe dispozitive mobile

Aplicatia mobila SeniorXRP te ajuta sa:

Organizezi taskurile de zi cu zi ale angajatilor
Le oferi angajatilor din teren acces imediat la bugete, costuri, contracte, comenzi de achizitie, planuri, specificatii si rapoarte de inspectie
Captezi date sub forma de documente si sa le conectezi la informatii din aplicatii de constructii
Faci posibil accesul clientilor si subcontractorilor la sistem, pentru ca toata lumea sa fie la curent cu informatiile corecte

Integrare cu aplicatii specializate

Procore
Smartsheet
Microsoft Office 365
Adobe Sign
DocuSign

Functionalitati suplimentare pentru Constructii

Fluxuri de aprobare avansate

Posibilitati nelimitate de dezvoltare

Multi-entitate si multi-valuta

EXTENSII

Gestiune chirii
cu SeniorXRP

Extensia pentru Gestiune Chirii din SeniorXRP iti permite sa gestionezi toate operatiunile de care ai nevoie, precum: generarea ofertelor, stabilirea unor politici de pret si facturare flexibile, vizualizarea disponibilitatilor dupa data, operatiuni de logistica automatizate, gestiunea echipelor.

EXTENSII

Integrare cu
Smartsheet

Smartsheet este un software 100% integrat cu SeniorXRP, care ajuta la managementul proiectelor, a operatiunilor si a resurselor. Operatorii de pe teren și managerii de proiect pot utiliza Smartsheet pentru a reprograma sarcinile și resursele rapid și ușor. Modificările sunt trimise înapoi in SeniorXRP, pentru a actualiza informatiile din proiecte. Utilizatorii care efectuează procese de back-office pentru proiecte, cum ar fi calculul costurilor, achizitiile și procesarea cheltuielilor, pot face acest lucru direct in SeniorXRP.