Articole matrice in SeniorXRP

SeniorXRP ofera functionalitati avansate de gestiune a articolelor de tip matrice, optimizand toate procesele din ciclul de viata al unui articol prin automatizarea si simplificarea operatiunilor.

Articolele de tip matrice sunt acele articole care au, simultan, o varietate mare de caracteristici definite de utilizator, precum: marime / culoare / model / talie / inaltime pentru imbracaminte, marime / latime pentru incaltaminte, forma / culoare / material / tipar design pentru pardoseli, iar exemplele pot continua.

Cu cat este mai mare numarul de atribute, cu atat operarea manuala a datelor si gestiunea operatiunilor devin din ce in ce mai complexe si costisitoare din toate punctele de vedere. SeniorXRP permite definirea, crearea, mentenanta si gestionarea optima a unor grupuri de matrici si a articolelor asociate fiecareia.

Este posibila, de asemenea, adaugarea si actualizarea in masa a tuturor variatiilor de atribute ale articolelor. Articolele noi pot primi coduri definite de catre utilizator sau unele generate automat de sistem, inclusiv descrieri inteligente construite pe baza atributelor si valorilor.

Articolele astfel definite in SeniorXRP pot fi integrate in orice flux de productie, existand posibilitatea de a li se configura individual retete de productie.

Care sunt beneficiile?

Economisirea resurselor si evitarea erorilor umane, pentru ca se pot crea automat un numar mare de articole, intr-un timp foarte scurt.
Flexibilitate in alegerea combinatiilor de valori ale atributelor in momentul in care sunt create sau modificate articole.
Varietate in gama de produse fabricate, multumita numarului mare de combinatii de caracteristici si atribute customizabile.
Integrare completa cu toate modulele de gestiune, logistica, productie si distributie din platforma SeniorXRP.

Functionalitati pentru articole matrice:

Adauga un numar nelimitat de grupuri de articole si pana la 50 de atribute diferite / articol.

Creeaza articole noi si aloca automat coduri inteligente, combinand valorile atributelor, descrierile grupurilor si elemente constante sau delimitatorii. Creeaza si adauga atribute si elemente noi in orice etapa a fluxului de lucru.

Permite utilizarea atributelor, descrierilor si grupelor de produse in matrici multiple.

Combina descrieri, valori si campuri de referinta de atribute, descrieri de grupuri, caracteristici constante si delimitatori pentru a genera noi articole.

Acceseaza articolele de tip matrice din toate ecranele de stocuri, comenzi de vanzare, logistica, comenzi de achizitie.

Cauta si gestioneaza cu usurinta articolele datorita integrarii cu functionalitatile de management al stocurilor din SeniorXRP.

Vezi cum se potriveste SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la achizitii, vanzari, B2B sau logistica.

Care este fluxul de lucru cu
articole matrice?

  • Creeaza noile atribute ale produselor (culori, marimi, materiale, design etc) cu toate valorile necesare. Pentru fiecare atribut poti seta valori si descrieri detaliate.
  • Daca este necesar, creeaza noi clase de articole (imbracaminte, incaltaminte etc) si asociaza fiecarei clase atributele create anterior.
  • Genereaza un sablon de articol: sablonul va contine clasa articolului, atributele sale si codurile si descrierile de produs: acestea din urma pot fi generate automat (pe baza atributelor), manual sau pot fi utilizate ambele metode.
  • Creeaza matrici articole: utilizeaza sablonul creat anterior si alege toate combinatiile de caracteristici dorite. Dupa verificarea selectiilor, genereaza articolele din matrice.
  • Verifica / completeaza articole: Articolele pot fi cautate dupa id-ul sablonului, sistemul afisand toate articolele create pe baza acestuia. Chiar daca articolele si matricile au fost create deja, pot fi adaugate ulterior detalii legate de: furnizori, preturi, costuri, descrieri, imagini, logistica etc. Odata ce au fost facute modificarile, acestea se vor aplica pentru fiecare produs individual creat anterior.
  • Mai departe, articolele pot fi achizitionate, produse, vandute, livrate sau depozitate, in functie de specificul activitatii companiei.