Scanare coduri de bare

Toate operatiunile sunt realizate mai usor cu ajutorul cititoarelor de coduri de bare: de la pregatirea si verificarea comenzilor pana la miscarile de marfa din depozit.

Fluxuri de lucru
automate

Activitatile de rutina din depozit (picking, impachetare, receptie, asezare marfa, transfer, inventariere) sunt automatizate cu ajutorul fluxurilor de lucru personalizate.

Aplicatie mobila
WMS

Ai acces direct din aplicatia mobila SeniorXRP la functionalitatile WMS de care ai nevoie: picking, impachetare, receptie, asezare, scanare coduri de bare si nu numai.

De ce sa alegi modulul WMS din SeniorXRP?

Beneficiaza de functionalitati de baza pentru managementul operatiunilor din depozit integrate in SeniorXRP. Cu ajutorul aplicatiei mobile realizezi cu usurinta, direct de pe telefon sau tableta activitati de picking, impachetare, transfer, inventariere si nu numai, prin simpla scanare a codurilor de bare. Toate acestea sunt realizate si transmise in timp real catre SeniorXRP, ceea ce iti ofera in permanenta vizibilitate asupra operatiunilor din depozit si le permite angajatilor sa isi desfasoare activitatea mult mai rapid.

Care sunt beneficiile pe care ti le ofera
modulul de WMS?

beneficiile pe care ti le ofera modulul de WMS
Creste satisfactia clientilor

Pentru ca toate operatiunile sunt realizate prin simpla scanare a codurilor de bare, comenzile sunt pregatite mai repede, ceea ce inseamna ca vor fi livrate intr-un timp mai scurt clientilor.

Scade numarul de retururi

Pregatirea comenzilor cu ajutorul cititoarelor de coduri de bare creste acuratetea si implicit scade posibilitatea ca produsele sa fie livrate gresit.

Creste productivitatea angajatilor

Multe dintre taskurile manuale sunt automatizate, ceea ce duce la scaderea numarului de erori; mai mult, timpul de integrare a noilor angajati este mult mai scurt.

Vezi cum se potriveste SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele, de la resurse umane si financiar pana la achizitii, vanzari, B2B, sau logistica.

Functionalitatile WMS pentru
managementul depozitelor

Picking

Sistemul genereaza liste de picking si etichete pe care sunt tiparite coduri de bare. Picking-ul realizat prin scanarea codurilor de bare scade probabilitatea ca produsele sa fie colectate gresit.

Impachetare

Pentru a asigura transportul in siguranta al comenzilor, un software WMS de management al depozitului sugereaza dimensiunea ambalajului si materialul potrivit pentru impachetare. Integrarea cu imprimante si cantare digitale asigura automatizarea proceselor de tiparire a etichetelor si cantarire.

Livrare

Modulul permite alegerea transportatorului dorit, genereaza automat eticheta de livrare si ii furnizeaza clientului informatii cu privire la statusul livrarii in fiecare etapa a acesteia.

Inventariere

Se realizeaza intr-un timp mult mai scurt cu ajutorul cititoarelor de coduri de bare care permit identificarea rapida si corecta a marfurilor in cadrul depozitului.

Receptie si asezare marfa

Automatizeaza procesele de receptie si asezare a marfurilor pornind de la comenzile de achizite, respectiv de la notele de receptie.

EDI

Modulul WMS poate fi integrat cu usurinta cu EDI (Electronic Data Interchange), pentru transferul electronic al comenzilor, documentelor, livrarilor catre si dinspre parteneri.

Urmarire loturi/serii

Numerele seriale si de lot sunt scanate si tiparite pe listele de picking si pe etichete, astfel incat sa nu existe greseli legate de marfa colectata si livrata.