Cu functia de management al comenzilor de vanzare oferita de SeniorXRP gestionezi centralizat activitatile de vanzare precum introducerea comenzilor, onorarea comenzilor de vanzare, crearea livrarilor, urmarirea preturilor, aplicarea politicilor comerciale si verificarea stocurilor disponibile.
Ofera-le departamentelor de vanzari si service informatii in timp real pentru a imbunatati serviciile oferite clientilor. Un client multumit cu siguranta va reveni si te va recomanda.

Fluxuri de lucru integrate

Automatizeaza procesarea comenzilor si elimina operatiunile inutile, cu ajutorul fluxului de lucru integrat al SeniorXRP. Poti stabili reguli de activare a unor actiuni automate, precum: adaugarea si schimbarea statusului unei comenzi, trimiterea de notificari si alerte catre angajati/clienti sau procesarea partiala a unei comenzi. In unele cazuri, intreaga comanda poate fi procesata si gata de livrat dupa un singur click.

Tipuri de comanda configurabile

Predefineste tipurile de comenzi in legatura cu cerinte specifice de procesare a comenzilor. Specifica reguli de alocare a stocurilor, scenarii de fluxuri de lucru si documentele care vor fi generate in sectiunile de Clienti sau Management Stocuri.

Politici comerciale flexibile

Gestioneaza politici comerciale complexe la nivel de client sau furnizor. Stabileste discounturi in functie de volum sau cantitate, sub forma de procent sau valoare.

Specifica reguli sau secvente multiple de discount sau permite-i sistemului sa aplice automat cea mai buna combinatie de discount.

Mentine discounturi intr-o singura valuta sau in mai multe valute. Stabileste reguli si politici pentru depasiri de pret.

Fiecare produs poate avea reguli diferite in functie de: depozitul de provenienta, cantitatea vanduta, unitatea de masura in care se vinde etc. Discounturile se pot aplica imediat pe oferte, comenzi, facturi etc.

Beneficii cheie

Creste calitatea serviciilor oferite clientilor

Ofera acces in timp real la stocurile disponbile, starea comenzilor, informatii cu privire la livrare si preturi. Creeaza si onoreaza comenzile cu acuratete.

Maximizeaza profitabilitatea

Plaseaza comenzi mari la furnizori pentru a obtine preturi mai bune. Livreaza marfa in loturi mai mici pentru a te sincroniza cu productia. Controleaza livrarea folosind optiuni nelimitate configurare a datelor de livrare si a comenzilor in avans.

Imbunatateste eficienta operationala

Gestioneaza fluxul de comenzi de vanzare folosind procese predefinite sau prin configurarea unui proces care sa se potriveasca cu fluxul tau de lucru. Specifica procese de comanda diferite pentru fiecare client sau comanda in parte.

Accelereaza procesul decizional

Imbunatateste deciziile cu privire la achizitii prin utilizarea rapoartelor si a dashboardurilor, in cadrul carora poti vedea in detaliu datele din trecut pentru a previziona nevoile viitoare.

Comenzi vanzare

Vezi cum se potriveste SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la achizitii, vanzari, B2B sau logistica.

Functionalitati cheie
pentru managementul comenzilor de vanzare:

Integrare CRM

Transforma oportunitatile din CRM in comenzi de vanzare fara a reintroduce informatiile despre pret si discount. Localizeaza cu usurinta comenzile de client pentru a verifica starea livrarilor. Asociaza istoricul de taskuri si activitati cu fiecare comanda.

Livrare multipla sau partiala

Onoreaza o comanda de vanzari din mai multe depozite. Imparte o comanda de vanzare in mai multe livrari din depozite diferite, in functie de disponibilitate si costuri. Urmareste livrarile partiale si gestioneaza livrarile comenzilor in avans.

Integrare achizitii

Leaga comenzi de vanzari de comenzile de achizitie - aloca articolele receptionate pe comenzi. Genereaza comenzi de achizitie automat sau leaga-le manual. Tine automat in asteptare comenzile de vanzare pana la receptia comenzii de achizitie. SeniorXRP suporta si dropshippingul.

Coduri de motiv pentru retururile de marfa

Functionalitatile de retur iti permit sa receptionezi marfurile de la clienti. Comenzile de retur pot fi procesate sub forma de credit pentru soldul clientului sau ca inlocuire de marfuri cu defect. Fiecare linie in parte poate avea un cod de motiv pentru a specifica motivul de retur.

Consolidare facturi

Consolideaza mai multe comenzi de livrare intr-una singura - automat sau manual. Optional, actualizeaza informatiile despre pret si discount la verificare, inainte de tiparirea comenzii si actualizarea informatiilor din zona de clienti.

Stocuri in timp real

Obtine in timp real informatii cu privire la stocuri, inclusiv stocul alocat. In timpul adaugarii unei comenzi de vanzare, SeniorXRP va notifica utilizatorul daca respectiva cantitate nu este disponibila sau este supra-alocata.

Alocare stocuri

Configureaza regulile de alocare a stocurilor pentru fiecare etapa a procesului de vanzare. Avertizeaza utilizatorul atunci cand stocul este supra-alocat sau indisponibil.

Livrari programate

Specifica o data de livrare diferita pentru fiecare linie in parte de pe o comanda de vanzare. Genereaza comenzi de livrare in functie de programarea livrarilor si disponibilitatea produselor.

Articole matrice

SeniorXRP ofera functionalitati avansate de gestiune a articolelor de tip matrice, optimizand toate procesele din ciclul de viata al unui articol prin automatizarea si simplificarea operatiunilor.

Liste de picking si comenzi de reaprovizionare

Genereaza liste de picking in functie de disponibilitatea articolelor si a prioritatii de picking pentru fiecare locatie din depozit. Cauta automat alte depozite, emite comenzi de reaprovizionare si pune in asteptare comenzile de vanzare pana cand soseste comanda de reaprovizionare.

Verificare limita de credit

Inainte de a emite o comanda de vanzari, SeniorXRP verifica limita de credit a clientului. Comenzile plasate cu credit in asteptare sunt lansate automat daca plata clientului este inregistrata sau daca valoarea comenzii scade. Utilizatorii autorizati pot suprascrie statusul “credit in asteptare” si forta onorarea comenzii.

Interfata aplicatiei

Lista de Picking
Analiza Profitabilitate Vanzari
Oferta de Vanzare
Preferinte Comenzi Vanzare
Procesare Comanda Vanzare

lista picking

oferta vanzare

preferinte comenzi vanzare

procesare comenzi