Financiar

Alege solutia perfecta pentru managementul financiar al companiei - suficient de intuitiva pentru micile afaceri, dar destul de complexa incat sa gestioneze activitatea multinationalelor.

Distributie

Ai acces in timp real la stocul disponibil, stocul in tranzit, cantitatile de comandat si costurile cu privire la stocuri, ca sa poti gestiona cat mai eficient procesul de distributie.

Productie

Modulul dedicat activitatii de productie te ajuta sa simplifici procesele de business, sa generezi preturi corecte si sa calculezi costurile totale de productie.

CRM

CRM online integrat nativ cu ERP, pentru managementul clientilor potentiali, al contactelor, oportunitatilor si interactiunilor cu clientii.

Proiecte

Obtine o viziune de ansamblu asupra tuturor costurilor legate de un proiect, inclusiv cele pentru resursele materiale, forta de munca, servicii sau bunuri. Aloca pe fiecare proiect toate costurile comune si cheltuielile indirecte, pe baza unor formule predefinite.

WMS

Toate operatiunile sunt realizate mai usor cu ajutorul cititoarelor de coduri de bare: de la pregatirea si verificarea comenzilor pana la miscarile de marfa din depozit.

Portal B2B

SeniorXRP este un sistem performant de gestionare a informatiilor referitoare la resursa umana din cadrul companiei, atat din punct de vedere al dezvoltarii si traseului profesional al angajatilor, cat si al calculului personalizat al salariilor si emiterii declaratiilor si raportarilor aferente.

POS

SeniorXRP este un sistem de management al afacerilor, dedicat distribuitorilor si producatorilor cu vanzarea prin magazine. Sistemul poate opera in mai multe regimuri de lucru, functionarea cea mai avansata si mai raspandita fiind in modul online, conectat direct la baza de date a magazinului. In acest mod stocul magazinului este gestionat in timp real.