Descopera un sistem ERP care iti poate transforma afacerea!

SeniorXRP este alegerea potrivita pentru companiile care isi doresc un software ERP usor de utilizat, dar in acelasi timp capabil sa le gestioneze fluxurile de lucru complexe. Este o platforma care se adapteaza perfect oricarei afaceri, oferind functionalitati extinse precum:

Module CRM & WMS incluse nativ
Sistem de management al documentelor
Portal B2B pentru tranzactiile cu partenerii
SeniorXRP sistem ERP din Romania cu functionalitati extinse

Cu SeniorXRP ai o afacere conectata si adaptata la viteza industriei!

SeniorXRP este platforma ERP care combina intr-un echilibru perfect functionalitatile enterprise, instrumentele de customizare si simplitatea in utilizare.

TEHNOLOGIE INTUITIVA
Toate datele sunt conectate si la indemana, fara functionalitati irelevante sau procese rigide care incetinesc activitatea
SCALABILITATE
Sistemul poate functiona in cloud, toate procesele impart aceleasi date, iar informatiile sunt disponibile oricand, de oriunde.
LICENTIERE FLEXIBILA
Pretul solutiei este stabil si predictibil, tehnologia se adapteaza la evolutia afacerii si nu te incetineste pe masura ce cresti.
SUPORT SPECIALIZAT NELIMITAT
Ai la dispozitie o intreaga echipa de profesionisti de fiecare data cand ai nevoie.

Ai la indemana TOATE informatiile despre businessul tau!

De la primul contact cu sistemul SeniorXRP, utilizatorul este sprijinit sa ajunga repede la informatia necesara si sa isi desfasoare activitatea corect si in siguranta. Interfata customizabila permite organizarea informatiilor dupa preferintele fiecarui utilizator in parte, prin adaugarea de scurtaturi catre cele mai utilizate forme.

Motorul de cautare al aplicatiei afiseaza in cateva secunde informatia cautata, iar dashboardurile incluse ofera o imagine de ansamblu asupra activitatii si pot fi personalizate sa afiseze intr-un mod interactiv toate datele de interes.

FLEXIBIL - Preia controlul afacerii tale cu SeniorXRP

Companiile de succes stiu cat de important este sa ai vizibilitate si control asupra afacerii. SeniorXRP iti permite sa te dezvolti, sa gestionezi eficient costurile si sa fii productiv.
SeniorXRP iti ofera flexibilitatea de care are nevoie afacerea ta si iti permite sa te concentrezi mai mult pe strategiile de crestere si mai putin pe activitatile operationale. Poti porni la drum doar cu modulele de baza ale aplicatiei si sa adaugi noi module si functionalitati pe masura ce iti sunt necesare. De asemenea, fluxurile de lucru pot fi configurate in functie de specificul activitatii tale.

  • Potrivit pentru orice industrie
  • Creste odata cu afacerea ta
  • Fluxuri de lucru configurabile
INTEGRAT - Valorifica-ti punctele tari cu SeniorXRP

Fiecare afacere este unica. Valorifica-ti punctele forte si pune in aplicare doar ceea ce functioneaza cel mai bine pentru afacerea ta. Ajusteaza sistemul astfel incat sa se potriveasca nevoilor tale, indiferent cat de specifice sunt cerintele pe care le ai.

Sistemul este alcatuit din module perfect integrate, aspect care contribuie semnificativ la imbunatatirea colaborarii in cadrul companiei. Toti utilizatorii au acces la aceleasi informatii, disponibile in timp real. In plus, sistemul se poate integra cu usurinta cu aplicatii specializate, precum softurile de proiectare, sistemele de management al productiei, de optimizare a depozitului si nu numai.

  • O singura baza de date
  • CRM, WMS, Management documente, portal B2B incluse
  • Integrare bidirectionala cu aplicatii externe
MOBIL - Ofera-le oamenilor instrumentele potrivite cu SeniorXRP

Daca afacerea ta nu se limiteaza la spatiul in care iti desfasori activitatea, de ce oamenii ar trebui sa faca asta? SeniorXRP merge unde merg si angajatii tai - oricand, oriunde si de pe orice dispozitiv.

La sediul clientilor, pe santier sau in negocierile cu partenerii, te poti baza pe SeniorXRP pentru ca poate fi accesat din orice browser. Aplicatia mobila a fost dezvoltata pentru a oferi simplitate in utilizare pentru angajatii din teren, permitandu-le sa adauge rapid informatii despre clienti, plati, facturi sau durata activitatilor.

  • Accesibil din web, de pe orice dispozitiv cu browser
  • Aplicatie mobila nativa
modul erp din romania cu aplicatie mobila

Alege un sistem ERP unic in Romania, potrivit pentru afaceri puternice si performante!

SeniorXRP este potrivit atat pentru companiile medii, cat si pentru cele foarte mari, unde numarul de utilizatori poate fi de ordinul sutelor. Platforma ERP va creste odata cu afacerea ta si implicit cu nevoile acesteia, fiind capabila sa te sustina in orice moment al dezvoltarii tale.

Tehnologie ultra-moderna la costuri avantajoase - functionalitati de ERP Enterprise la costuri semnificativ mai reduse
Mai mult decat un soft ERP - posibilitati nelimitate de extindere, sistemul fiind mai degraba o platforma, decat un ERP simplu
Informatie completa si accesibila - viziune de ansamblu asupra afacerii datorita bazei de date unice si a dashboardurilor
Scalabilitate ridicata – alegi exact modulele de care ai nevoie, ca sa poti sa-ti cresti afacerea fara griji
Performanta nemaivazuta - interfata intuitiva si motorul de cautare avansata ghideaza utilizatorul pentru a ajunge rapid la informatia dorita

Foloseste o platforma ERP modulara, pregatita pentru dezvoltarea afacerii tale!

SeniorXRP este o solutie integrata, potrivita nevoilor specifice ale industriei din care faci parte. Alege modulele de care ai nevoie:

Distributie
Financiar
Contabilitate
CRM
Productie
Service
Constructii
Proiecte
WMS
POS
Mijloace Fixe
Portal B2B

Ai acces in timp real la stocul disponibil, stocul in tranzit, cantitatile de comandat si costurile cu privire la stocuri, ca sa poti gestiona cat mai eficient procesul de distributie.

Afla mai multe!

Alege solutia perfecta pentru managementul financiar al companiei - suficient de intuitiva pentru micile afaceri, dar destul de complexa incat sa gestioneze activitatea multinationalelor.

Afla mai multe!

Gestioneaza integrat operatiunile contabile ale organizatiei tale, pentru toate filialele si punctele de lucru.

Afla mai multe!

Este integrata nativ in sistem. Din etapa de marketing, pana la ofertare, vanzare, livrare si suport post-vanzare, datele despre clienti sunt mereu actualizate si corecte.

Afla mai multe!

Modulul dedicat activitatii de productie te ajuta sa simplifici procesele de business, sa generezi preturi corecte si sa calculezi costurile totale de productie.

Afla mai multe!

Ai vizibilitate totala asupra activitatilor clientilor tai prin integrarea completa a operatiunilor de service de pe teren cu back-office-ul.

Afla mai multe!

Gestioneaza proiecte, costuri si capacitatea de lucru cu o solutie care pune in legatura oportunitati, contracte, planificari, bugete, comenzi de modificare, subcontractari si altele, totul intr-un singur ecran.

Afla mai multe!

Obtine o viziune de ansamblu asupra tuturor costurilor legate de un proiect, inclusiv cele pentru resursele materiale, forta de munca, servicii sau bunuri. Aloca pe fiecare proiect toate costurile comune si cheltuielile indirecte, pe baza unor formule predefinite.

Afla mai multe!

Toate operatiunile sunt realizate mai usor cu ajutorul cititoarelor de coduri de bare: de la pregatirea si verificarea comenzilor pana la miscarile de marfa din depozit.

Afla mai multe!

Iti ofera intr-un singur loc toate informatiile de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes vanzarea in magazin. In POS ai acces imediat la informatii despre istoricul clientilor si al comenzilor, afli starea comenzilor in timp real, cat si detalii despre stocuri sau profitabilitatea la nivel de locatie sau produs.

Afla mai multe!

Ai vizibilitate totala asupra mijloacelor fixe si amortizarilor. Modulul te ajuta sa gestionezi planurile de amortizare pentru mijloacele fixe pe care le detii, inchiriezi sau le dai in chirie.

Afla mai multe!

Iti permite sa comunici mai eficient cu clientii si sa le oferi o modalitate rapida de a-si accesa informatiile cu privire la contracte, date financiare, solicitari de suport etc.

Afla mai multe!

Studiu de caz: Frigotehnica

"Cel mai mare avantaj al implementarii Senior Software este ca am castigat un control asupra activitatii noastre pentru ca stim in orice moment unde trebuie sa intervenim, stim in orice moment ce proiecte avem sau ce facturi avem neincasate sau ce facturi avem de platit"

Adina Cotiga, Chief Financial Officer – Frigotehnica

beneficii si functionalitati software erp
Castiga performanta, control si stabilitate cu un ERP de ultima generatie!

SeniorXRP poate rula atat on premises, cat si in cloud si se poate migra in ambele sensuri, oricand.

Indiferent de optiunea aleasa, capabilitatile SeniorXRP sunt neschimbate, iar performanta nu scade prin trecerea de la o metoda de implementare la alta. Astfel, fie ca ai propria infrastructura hardware sau ca optezi pentru stocarea in cloud, vei beneficia de acelasi sistem de ultima generatie tehnologica.

Ofera libertate deplina echipei tale!

Interfata SeniorXRP poate fi personalizata de catre fiecare utilizator in parte, astfel incat formele si rapoartele pe care le utilizeaza cel mai frecvent sa ii fie la indemana oricand. Modalitatile in care poti personaliza aplicatia SeniorXRP sunt:

• Personalizarea listei de spatii de lucru afisata in meniu
• Pentru fiecare spatiu de lucru in parte, personalizarea formelor si rapoartelor afisate in Meniul rapid
• Modificarea locatiei si dimensiunii meniului principal

Asigura acces facil la informatii cu instrumente usor de utilizat!

Gaseste rapid in aplicatia SeniorXRP orice forma, inregistrare, entitate sau fisier de care ai nevoie.

Tot ce trebuie sa faci este sa scrii cuvantul sau cuvintele cheie pe care le doresti in campul de cautare, iar sistemul iti va afisa informatiile potrivite cautarii tale.

In mod implicit, cautarea se realizeaza in forme si rapoarte, insa ai disponibile mai multe tab-uri, pe care te poti muta pentru a cauta in elemente din meniu, tranzactii si profile, sectiunea de ajutor, respectiv fisiere.

Previi situatii neplacute prin informare, accesibilitate si fiabilitate

Cu sistemul de raportare self-service al SeniorXRP ai toate datele la indemana ca sa poti lua cele mai bune decizii.

Sistemul tau ERP trebuie sa iti ofere nu doar date, ci informatii prezentate intr-un format care sa iti permita sa reactionezi in timp util la provocarile din piata. SeniorXRP iti ofera o varietate mare de resurse de raportare si analiza pentru a-ti face munca mai usoara. Pentru a obtine maximul de beneficii de la sistemul tau ERP, acesta trebuie sa iti permita sa analizezi rapid starea generala a companiei. De asemenea, trebuie sa poti depista rapid tendintele ca sa poti actiona imediat.

Afacerile de top aleg solutii tehnologice moderne si fiabile

SeniorXRP este un sistem ERP web-based, dezvoltat pe o platforma de ultima generatie, care ofera:

Interfata HTML-5
Framework de dezvoltare complet
Integrare in Visual Studio, cod C#, pachete izolate de customizare
Open API
Intuitivitate si simplitate in utilizare
Posibilitati nelimitate de dezvoltare

Afla cum se potriveste platforma SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la productie, achizitii, vanzari, B2B, sau logistica.