Iti descrii activitatea companiei tale ca fiind complexa sau unica?

Atunci ai nevoie nu doar de o solutie ERP, ci de o platforma extensibila, care se poate integra cu usurinta cu alte aplicatii utile organizatiei tale, iar SeniorXRP raspunde cu succes acestei nevoi.

dashboard vanzari

Ce iti ofera SeniorXRP?

Integrari Predefinite

SeniorXRP este deja integrat cu o varietate de solutii de nisa menite sa acopere activitati specifice de business

Open API

Asigura o integrare facila cu aplicatiile pe care deja le utilizezi.

Tehnologie Web Standard

SeniorXRP este construita pe platforma Microsoft .NET, care reprezinta standardul in industria software. Solutia poate fi personalizata cu ajutorul instrumentelor de la Microsoft, cu care echipa de dezvoltare este deja obisnuita. Vei fi incantat de usurinta cu care se poate modifica interfata aplicatiei sau genera rapoarte si dashboard-uri personalizate.

Vezi cum se potriveste SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la achizitii, vanzari, B2B sau logistica.

SeniorXRP poate fi integrat cu solutii externe, destinate desfasurarii in conditii optime a activitatii

scheme6.3

SeniorXRP, integrat cu celelalte solutii din portofoliul Senior Software, pentru managementul complet al afacerii tale

MES pentru gestionarea productiei

Gestioneaza in timp real, controleaza si optimizeaza toate activitatile si resursele din procesul de productie, din momentul primirii comenzii, pana la livrarea produsului final. Sistemul le ofera utilizatorilor informatii precise cu privire la evolutia activitatilor din fabrica.

WMS pentru optimizarea depozitului

Gestioneaza stocurile din depozite si procesele de reaprovizionare, optimizeaza spatiul de stocare, automatizeaza operatiunile, transmite in mod automat informatii despre stoc catre ERP. De la receptie pana la livrare, gestionezi mai eficient marfurile cu solutia moderna WMS oferita de Senior Software.

CPM pentru planificare financiara si bugetara

Planificarea bugetara si financiara este la indemana oricui, datorita singurei solutii de management al performantei de pe piata cu functionalitati de Business Intelligence integrate. Solutia CPM de la Senior Software ofera un mediu multidimensional de management al performantei si permite automatizarea proceselor de: Planificare & Bugetare, Simulare & Previziune, Raportare & Analiza, Generare Dashboard-uri si Consolidare financiara.

APS pentru planificarea productiei

Planifica in detaliu productia, ca sa stii in orice moment ce si cand sa produci, cu ce oameni si pe ce echipamente, testeaza scenarii alternative pentru rezolvarea problemelor din fabrica. Solutia APS iti ofera o serie de algoritmi avansati care te ajuta sa reduci cu pana la 60% timpul de planificare a productiei.

SeniorVisualBI pentru analiza si raportare avansata

Analizeaza principalii indicatori financiari ai organizatiei in timp real, prin intermediul unor rapoarte interactive, usor de creat si modificat, cu minim de cunostinte IT. SeniorVisualBI este un sistem de raportare si analiza dezvoltat pe platforma Tableau Software, numarul unu mondial in vizualizarea datelor.

Inventory pentru optimizarea stocurilor

SeniorINVENTORY iti indica ce sa comanzi, cat sa comanzi, cand sa comanzi si unde sa stochezi marfa, astfel incat sa obtii un echilibru perfect intre profitabilitatea afacerii si calitatea serviciilor oferite clientilor. Sistemul calculeaza necesarul de stoc pornind de la analiza istoricului de vanzari, transmite automat catre ERP comenzi de achizitie, de transfer sau de productie.

SFA pentru automatizarea activitatii din teren

Solutia SFA automizeaza intregul flux de vanzare directa, din momentul pregatirii vizitei la punctul de vanzare, pana la etapa de analiza & optimizare si monitorizeaza activitatea echipelor de pe teren. Astfel, aceasta ajuta producatorii si distribuitorii de bunuri de larg consum sa obtina maximul de rezultate pe teren.

HR pentru managementul resurselor umane

Sistemul HR gestioneaza intreaga evolutie a angajatului in cadrul companiei, de la recrutare pana la pensionare, si realizeaza toate operatiunile aferente calculului salarial. In plus, aplicatia de la Senior Software este aliniata la standardele si practicile globale de management al proceselor de resurse umane.