Senior Software deschide al cincilea punct de lucru la Timisoara seniorxrp 2022

Senior Software, furnizor, dezvoltator si integrator de sisteme pentru managementul afacerilor, va deschide un nou sediu, de aceasta data la Timisoara. Punctul de lucru, care urmeaza sa fie deschis in vara 2022, va acoperi nevoile de digitalizare ale companiilor din vestul tarii, fiind al cincilea dupa cele din Bucuresti, Constanta, Cluj si Iasi.

Senior Software are o experienta de aproape 20 de ani pe piata de solutii software din Romania, oferindu-le afacerilor sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Decizia de a deschide un nou punct de lucru este rezultatul unui plan amplu de dezvoltare, compania urmarind astfel sa isi extinda si sa isi consolideze prezenta la nivel local.

Deschiderea punctului de lucru din Timisoara face parte din strategia Senior Software de extindere geografica, inceputa in 2008 cu infiintarea filialei din Constanta si continuata cu sediile din Iasi si Cluj. […] Ne dorim sa formam o echipa puternica de consultanti specializati in activitati de vanzare, implementare de sisteme informatice, dar si in activitati de suport, prin intermediul careia sa fim cat mai aproape de companiile care cauta solutii pentru digitalizarea afacerii.

Daniel Toma, Director General Senior Software

Odata cu lansarea noului sediu, Senior Software intentioneaza sa creeze peste 20 de locuri de munca in Timisoara si cauta personal dedicat pentru serviciul de suport clienti, dar si pentru implementarea si vanzarea de solutii software (pentru detalii si lista completa a posturilor disponibile, accesati sectiunea Cariere din site-ul companiei). Echipa nou formata va oferi servicii de consultanta firmelor din Timisoara si din imprejurimi.

Despre Senior Software

Cu o cifra de afaceri de peste 37 milioane RON, Senior Software este unicul furnizor, dezvoltator si integrator de solutii software din Romania care pune la dispozitie un pachet complet de sisteme integrate pentru managementul afacerilor de cursa lunga.

Compania a pornit activitatea in anul 2003 cu o singura divizie, iar in prezent dispune de 7 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, solutii de analiza si bugetare, softuri pentru logistica, productie, HR si e-commerce. In decursul celor aproape 20 de ani de existenta pe piata de solutii software, Senior Software a realizat peste 450 de implementari de succes in toate colturile tarii, pentru afaceri de diferite dimensiuni si din variate industrii, care isi desfasoara activitatea atat in Romania, cat si in afara tarii. Printre companiile care se regasesc in portofoliul de clienti Senior Software se numara: QFort, Regina Maria, Delaco, Porsche Romania, Dinamic 92, Sipex Company, Ocean Fish, Frigotehnica, SanoVita, Stera Chemicals, Croco, Herlitz etc.

Citeste si:

Industrii

Factsheet SeniorXRP

Descarca gratuit factsheetul solutiei SeniorXRP si afla cum te poate ajuta solutia sa iti dezvolti afacerea!