+10% productivitate angajati – RCB Electro 97 isi gestioneaza afacerea de productie cu sistemul SeniorXRP

RCB Electro 97, unul dintre cei mai importanti producatori de cabluri din Romania, a obtinut o crestere de 10% a productivitatii angajatilor cu sistemul SeniorXRP. Fabrica din Bistrita a ales acest sistem modern pentru automatizarea proceselor de business datorita flexibilitatii ce permite adaptarea aplicatiei dupa nevoile unei afaceri in plina dezvoltare.

Compania isi gestioneaza rapid si eficient intregul proces de productie cu SeniorXRP, un sistem performant si flexibil ce include functionalitati extinse de tip ERP. Cu o cifra de afaceri de peste 30 milioane euro, compania se numara printre cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca a productiei de cabluri si prelucreaza lunar peste 200 de tone de cupru in fabrica din Bistrita.

RCB Electro 97 a ales sa utilizeze SeniorXRP de la Senior Software, o solutie flexibila care sustine planurile de dezvoltare a afacerii si care se adapteaza rapid la orice modificare din activitatea de business. Softul se integreaza extrem de usor cu alte aplicatii, compania obtinand beneficii importante la scurt timp dupa implementare.

Principala imbunatatire a fost legata de controlul activitatii angajatilor, urmata de marirea vitezei de lucru si o scadere a timpilor de pregatire a comenzilor. In general, productivitatea angajatilor a crescut cu 10%.

Adrian Pasca, Manager Productie RCB Electro 97.

Producatorul a adaugat ca un alt aspect important este faptul ca aplicatia, desi complexa, este usor de utilizat, angajatii avand nevoie de un timp scurt pentru a se familiariza cu sistemul SeniorXRP.

Totodata, compania si-a dorit ca sistemul sa dispuna de functionalitati ce acopera necesitatile unei productii avansate si intr-o continua schimbare, dar si care sa permita gestionarea eficienta a zonelor de contabilitate, mijloace fixe, relatii cu clientii si nu numai.

Ne-am dorit un sistem ERP modern, care sa ofere nativ interfatarea cu alte aplicatii si care sa ne ajute sa fim mai eficienti, motiv pentru care am ales solutia oferita de Senior Software. Cel mai mare avantaj pe care l-am obtinut dupa folosirea solutiei SeniorXRP a fost flexibilitatea. Solutia SeniorXRP este de fapt o platforma de dezvoltare.

Pentru noi este important faptul ca, dupa terminarea implementarii, avem acces la un departament de suport dedicat care raspunde rapid solicitarilor noastre.

Adrian Pasca, Manager Productie RCB Electro 97.

In viitor, RCB Electro isi propune extinderea colaborarii cu Senior Software prin achizitionarea de module noi, care sa contribuie in continuare la cresterea eficientei companiei.

Despre Senior Software

Cu o cifra de afaceri de peste 37 milioane RON, Senior Software este unicul furnizor, dezvoltator si integrator de solutii software din Romania care pune la dispozitie un pachet complet de sisteme integrate pentru managementul afacerilor de cursa lunga.

Compania a pornit activitatea in anul 2003 cu o singura divizie, iar in prezent dispune de 7 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, solutii de analiza si bugetare, softuri pentru logistica, productie, HR si e-commerce. In decursul celor aproape 20 de ani de existenta pe piata de solutii software, Senior Software a realizat peste 450 de implementari de succes in toate colturile tarii, pentru afaceri de diferite dimensiuni si din variate industrii, care isi desfasoara activitatea atat in Romania, cat si in afara tarii. Printre companiile care se regasesc in portofoliul de clienti Senior Software se numara: QFort, Regina Maria, Delaco, Porsche Romania, Dinamic 92, Sipex Company, Ocean Fish, Frigotehnica, SanoVita, Stera Chemicals, Croco, Herlitz etc.

Citeste si:

Industrii

Factsheet SeniorXRP

Descarca gratuit factsheetul solutiei SeniorXRP si afla cum te poate ajuta solutia sa iti dezvolti afacerea!