erp mobil in distributie erp system romania pentru companii cu orice tip de operatiuni

ERP Mobil in Distributie

Intr-o economie in continua schimbare, sectorul de distributie se confrunta cu multiple provocari in gestionarea stocurilor, lanturilor de aprovizionare si a relatiilor cu clientii, ca urmare a evolutiei cererii, costurilor si a altor variabile.

Distribuitorii trebuie sa aduca cat mai multa valoare folosind cat mai putine resurse, cu scopul de a ramane competitivi, iar o componenta critica in acest efort este coordonarea retelelor de distributie si aprovizionare, de oriunde si oricand.

Adoptarea aplicatiei mobile ERP in randul companiilor de distributie le va ajuta sa isi realizeze obiectivele rapid si in conditii de rentabilitate, captand date despre clienti, furnizori si echipamente si oferind vizibilitate deplina asupra tendintelor si proceselor, in timp real.

Aplicatia mobila ERP pentru distributie: sistem informatic indispensabil, care aduce procesele esentiale de business mai aproape de angajatii din teren

Specialistii din domeniul distributiei sunt familiarizati cu provocarile constante din aceasta industrie accelerata: reducerea marjelor, cresterea costurilor si a concurentei și, nu in ultimul rand, cresterea exigentei clientilor.

Pentru a oferi cele mai bune servicii, companiile de distributie au nevoie de functionalitati specifice oferite de solutiile ERP, insa aduse mai aproape de utilizatorul final, care de multe ori nu este la birou. Maximizarea utilizarii resurselor, cresterea eficientei managementului si a executiei proiectelor, precum si gestionarea inteligenta a timpului si a resurselor alocate sunt doar o parte dintre avantajele oferite de un sistem ERP mobile.

Aplicatia mobila ERP pentru distribuitori ofera inclusiv capabilitati de tip WMS. Folosind telefonul mobil sau tableta, angajatii din depozit au posibilitatea sa scaneze codurile de bare ale marfurilor si sa realizeze operatiuni simplificate de picking, impachetare si livrare, imbunatatind eficienta proceselor si reducand costurile si intarzierile.

ERP mobil ajuta companiile de distributie sa ia decizii eficiente, bazate pe date clare, furnizate in timp real si sa automatizeze ciclul de vanzare, din etapa de ofertare pana la realizarea platilor. Datele din aplicatia mobila ERP sunt perfect sincronizate cu sistemul ERP, iar informatiile pot fi accesate si urmarite in timp real de catre tot personalul implicat in administrare si coordonare, receptie, vanzari, marketing si nu numai.

Beneficiile aplicatiei mobile ERP pentru managementul companiilor de distributie

Prin implementarea solutiei ERP mobil, distribuitorii pot obtine vizibilitate asupra activitatilor si informatiilor cheie din companie, control crescut asupra afacerii si optimizare a proceselor interne.

Aplicatia mobila ERP ofera persoanelor care isi desfasoara activitatea in afara birourilor, la sediul clientilor sau in depozite acces instant la toate informatiile si functionalitatile necesare pentru indeplinirea sarcinilor in timp util.

De asemenea, interfata prietenoasa si intuitiva a aplicatiei mobile ERP contribuie la cresterea productivitatii oamenilor si a performantei afacerii.

Beneficiile aplicatiei mobile ERP pentru managementul companiilor de distributie

Studiu de caz: Frigotehnica

"Cel mai mare avantaj al implementarii Senior Software este ca am castigat un control asupra activitatii noastre pentru ca stim in orice moment unde trebuie sa intervenim, stim in orice moment ce proiecte avem sau ce facturi avem neincasate sau ce facturi avem de platit"

Adina Cotiga, Chief Financial Officer – Frigotehnica

Un sistem mobil ERP imbunatateste managementul afacerii de distributie in numeroase moduri:

Informatii actualizate, in timp real

Aplicatia mobila ERP furnizeaza informatii si date actualizate, accesibile de oriunde, oricand si de pe orice dispozitiv mobil.

Rapoartele din aplicatia ERP mobil ofera vizibilitate asupra performantei companiei in orice moment si informatii exacte, de ultima ora.

Actualizarile instantanee din sistemul ERP faciliteaza luarea deciziilor mai rapid si mai informat.

Reduce costurile si creste satisfactia clientilor

Sistemele ERP moderne sunt mai usor de utilizat si mai intuitive decat oricand. Datorita accesului in timp util la informatii si date esentiale, angajatii devin mai productivi si se pot concentra pe sarcinile relevante si pe timpul dedicat clientilor.

Astfel, aplicatia mobila ERP contribuie la optimizarea proceselor de distributie, urmarirea stocurilor in timp real, gestionarea marfurilor aflate in tranzit, automatizarea comenzilor de achizitie si calcularea costurilor cu depozitarea.

Monitorizeaza stocurile de la distanta

O provocare majora pentru sectorul de distributie este nevoia de monitorizare si gestionare a stocurilor. Prin aplicatia mobila ERP, companiile pot tine evidenta corecta a stocurilor in fiecare etapa a lantului de aprovizionare si au vizibilitate asupra locatiei produselor. Mai mult, softul permite inclusiv urmarirea stocurilor din diferite depozite, precum si pe cele de la rafturi, disponibile pentru consumatori.

Scurteaza timpul de procesare a comenzilor

Cand operatiunile zilnice ating o anumita complexitate, un sistem ERP mobil si flexibil sta la baza tuturor deciziilor si poate rezolva multiple situatii specifice unei industrii. O aplicatie mobila ERP are un impact major in activitatile zilnice de distributie, oferindu-le angajatilor din teren posibilitatea de a crea comenzi, avand acces la stocuri si preturi actualizate in timp real.

Totodata, sistemul ERP mobil elimina intarzierile, automatizand procesarea comenzilor de vanzare si generarea documentelor ulterioare din doar cateva clickuri, direct de pe dispozitivul mobil.

beneficii-oferite-de-aplicatia-mobila-erp-pentru-distributie
platforma de dezvoltare erp mobila pentru distributie cu functionalitati complexe
Vizibilitate in timp real asupra costurilor

O solutie integrata ERP reuneste oamenii si fluxurile informationale din cadrul companiei, asigurand gestionarea corecta si in siguranta a datelor, precum si accesul in timp real la acestea prin aplicatia mobila, accesibila de oriunde si oricand.

Profitabilitatea poate fi calculata in timp real pentru fiecare depozit, linie de produs sau punct de lucru, avand totodata un mai bun control asupra intregului lant logistic, direct din aplicatia mobila ERP.

Ofera instant informatii financiare corecte

Din aplicatia mobila ERP pot fi vizualizate informatii cu privire la preturi, vanzari, incasari, limite de credit si altele. Datorita accesului in timp real la date despre operatiunile companiei, ERP mobil permite angajatilor din teren sa aiba o imagine reala asupra starii clientilor si sa ia decizii informate mult mai rapid.

Simplifica procesele interne ale organizatiei

Informatiile introduse in aplicatia mobila ERP sunt perfect sincronizate cu sistemul ERP, astfel ca angajatii din teren pot vizualiza, adauga si edita instant date despre clienti, facturi, incasari, stocuri, preturi si nu numai. Totodata, din aplicatia ERP mobil se pot seta, administra si monitoriza fluxuri de lucru cu pasi clari si bine definiti, care sa sprijine utilizatorii in completarea corecta a datelor in sistem.

Imbunatateste calitatea serviciilor oferite

Prin utilizarea aplicatiei mobile ERP, calitatea serviciilor oferite este imbunatatita semnificativ datorita accesului la informatii actualizate despre preturi si stocuri, cunoasterii in detaliu a preferintelor clientilor si livrarii la timp a produselor.

Functionalitati ale aplicatiei ERP mobile pentru distributie

Urmareste operatiunile financiar-contabile si genereaza raportari financiare direct din aplicatia ERP mobil, prin modulul de management financiar

ERP mobile gestioneaza integrat operatiunile financiar-contabile ale organizatiei, pentru toate filialele si punctele de lucru. Interfata intuitiva a sistemului le permite utilizatorilor sa opereze date cu usurinta, iar fluxurile de lucru pot fi configurate astfel incat sa respecte cu strictete politicile si procedurile specifice. Functiile de validare a informatiilor, calculului automat al diferitilor indicatori sau generarea declaratiilor cerute de lege asigura corectitudinea datelor financiare si contabile, eficientizand munca realizata.

Organizeaza eficient procesul de aprovizionare si activitatile logistice cu aplicatia mobila ERP, accesand modulul de management distributie

Din aplicatia mobila ERP, companiile de distributie pot sa gestioneze comenzile de vanzare, sa urmareasca stocurile, sa onoreze comenzile, sa imbunatateasca procesul de achizitie si sa ofere suport clientilor de oriunde si oricand.

Totodata, un ERP mobil contribuie la imbunatatirea satisfactiei clientilor, reducerea timpului de procesare a comenzilor si sporirea controlului asupra costurilor.

Sistem ERP mobil integrat nativ cu CRM, pentru managementul relatiilor cu clientii

Integrarea solutiei de management al relatiilor cu clientii ajuta companiile de distributie sa eficientizeze operatiunile de zi cu zi si sa creasca profitabilitatea in toate departamentele implicate. Din etapa de marketing pana la ofertare, vanzare, livrare si suport post-vanzare, datele despre clienti sunt mereu actualizate si corecte.

SeniorXRP - ERP mobil integrat cu functionalitati SFA, CRM si WMS

Companiile de distributie au nevoie de un software ERP mobil performant pentru managementul afacerii, bazat pe tehnologie de ultima generatie si structurat pentru a raspunde eficient proceselor complexe de lucru. SeniorXRP este un sistem flexibil, mobil si usor de utilizat, care ofera nativ interfatarea cu alte aplicatii. Prin aplicatia mobila SeniorXRP, procesul de vanzare poate fi gestionat integral, de la preluarea comenzilor de clienti pana la incasarea creantelor.

Prin integrarea nativa a modulelor SFA, CRM si WMS, aplicatia mobila SeniorXRP imbunatateste managementul afacerii de distributie, oferind multiple functionalitati:

Planificare vizite la clienti & preluare comenzi

Aplicatia mobila SeniorXRP suporta atat fluxul de vanzare de tip PreSales, cat si VanSales si faciliteaza preluarea comenzilor, incasarea facturilor sau completarea unui formular, de oriunde si oricand.

Dashboard & Rapoarte

Managerii pot urmari performanta intr-un anumit interval de timp prin graficele intuitive si personalizabile (la nivel de agent, zona, produs, client etc.) si au acces in timp real la date in cadrul rapoartelor, direct din aplicatia mobila SeniorXRP.

Management oportunitati

Clientii potentiali pot fi adaugati cu usurinta direct in aplicatia mobila SeniorXRP, iar oportunitatile create pot fi transformate ulterior in comenzi de vanzare.

Management echipamente

Echipamentele de pe teren sunt gestionate eficient direct din aplicatia mobila SeniorXRP (receptie, iesire, transfer sau inventar).

Management operatiuni depozit

Aplicatia mobila SeniorXRP ofera utilizatorilor acces la functionalitatile WMS de: picking, impachetare, receptie, asezare, scanare coduri de bare si nu numai.

SeniorXRP - ERP mobil integrat cu functionalitati complexe de SFA, CRM si WMS

Vezi cum se potriveste aplicatia mobila SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la productie, achizitii, vanzari, B2B sau logistica.