Portal-Self-Service-pentru-acces-la-informatii-de-oriunde-si-oricand-bg-2022

| Portal Self Service pentru acces la informatii de oriunde si oricand

Clientii din ziua de astazi sunt informati, activi si cunoscatori ai tehnologiei. Acestia isi doresc o experienta pozitiva de cumparare, cu acces la solutii fiabile si rapide, iar perceptia generala este ca serviciul clasic de asistenta pentru clienti nu poate satisface aceste nevoi. Astfel ca, pe masura ce clientii au devenit mai obisnuiti sa cumpere si sa comunice online, serviciile de tip self service s-au dezvoltat alaturi de tehnologiile digitale emergente.

Intr-o societate permanent conectata, un portal self service reprezinta un pas important in dezvoltarea afacerii, reducerea taskurilor redundante si cresterea profitabilitatii. In prezent, optiunea de self service este disponibila in aproape toate sectoarele de business si le ofera utilizatorilor posibilitatea de a participa mai activ la propria calatorie online.

Totodata, solutiile de tip self service le ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si gasi singuri raspunsurile, fara ajutor extern si intr-un timp mai scurt, iar companiile isi pot imbunatati astfel serviciile pentru clienti, reducand in acelasi timp costurile si presiunea ce poate sa apara asupra personalului de asistenta pentru clienti.

SelfService – comunica rapid si eficient cu partenerii, prin intermediul portalului pentru clienti disponibil in SeniorXRP

Portalul selfservice, disponibil in aplicatia SeniorXRP, iti permite sa comunici mai eficient cu clientii tai si sa le oferi acestora o modalitate rapida prin care sa isi acceseze informatiile legate de contracte, date financiare, solicitari de suport, comenzi si multe altele. Datele din portal self service sunt actualizate in timp real, iar toate informatiile cu privire la interactiunile clientilor ajung in aceeasi baza de date utilizata de intreaga companie.

Integrarea nativa a modulului de selfservice in platforma SeniorXRP, te ajuta sa pastrezi acuratetea datelor si istoricul facturilor si, nu in ultimul rand, sa finalizezi intr-un timp mai scurt operatiunile pe care le implica tranzactiile comerciale de tip business to business.

Totodata, datorita accesului permanent la documentatii, imagini, manuale de utilizare si nu numai, disponibile in portalul de selfservice, poti sa reduci numarul de solicitari de suport si sa cresti satisfactia clientilor.

Portalul de selfservice te ajuta sa reduci volumul de munca al agentilor de vanzari si, simultan, sa imbunatatesti relatia cu clientii

Beneficii self service pentru clienti / parteneri

Acces 24/7 la produse, stocuri si preturi actualizate
Plasare comenzi de oriunde si oricand si vizibilitate asupra istoricului tuturor comenzilor
Proces de cumparare user-friendly si acces la campuri dedicate cu informatii detaliate despre caracteristicile articolelor, imagini etc.
Scaderea semnificativa a intervalului de timp de la plasarea comenzii si pana la livrarea acesteia
Acces la preturile negociate prin contract, direct din cont
Vizibilitate in timp real asupra soldului, platilor, scadentelor, starii comenzilor si a livrarilor
Optiune de actualizare a datelor de contact, care asigura acuratetea informatiilor din sistem
Acces la materiale de marketing, educative, politicile companiei sau diverse documentatii
Deschiderea si urmarirea incidentelor, cu posiblitatea de a adauga informatii suplimentare sau de a reactiva incidentele inchise

Beneficii self service pentru companie

Reducerea numarului de solicitari de suport, clientii avand acces permanent la documentatii, manuale de utilizare etc.
Accelerarea procesului de comanda si eliberarea echipelor de vanzari, prin facilitarea accesului la stocuri si posibilitatea de a plasa comenzi 24/7
Gestionarea incidentelor de suport, fara sa mai fie necesara comunicarea prin e-mail sau telefon
Actualizarea preturilor si stocurilor in timp real, prin preluarea automata din baza de date SeniorXRP
Scurtarea ciclului de vanzare, prin transmiterea automata a comenzii din productie catre partener si, mai departe, catre consumatorul final
Cresterea veniturilor prin posibilitati variate de promovare a afacerii (bannere, mesaje promotionale etc.)
Reducerea costurilor, prin gestionarea unui numar mult mai mare de comenzi la costuri operationale mai mici
Cresterea satisfactiei clientilor si fidelizarea acestora, prin facilitarea unui sistem de cumparare user-friendly

Nett Front preia si opereaza sute de comenzi pe zi, fara erori, cu ajutorul portalului self-service din SeniorXRP

Producatorul de usi si decoruri de mobilier, Nett Front, a automatizat procesele operationale din companie cu platforma SeniorXRP. Cu ajutorul sistemului ERP pentru managementul resurselor si a fluxurilor complexe de business, Nett Front a optimizat atat activitati din zona de productie, cat si activitati din zona de vanzari, iar in prezent genereaza si opereaza zilnic comenzi de ordinul sutelor, fara erori.

Prin intermediul portalului self-service, integrat nativ in aplicatia SeniorXRP, clientii Nett Front isi plaseaza usor comenzile in sistem, de unde sunt preluate automat in productie. Astfel, producatorul a inlocuit introducerea manuala a comenzilor, care in trecut erau inregistrate intr-un formular Excel si trimise ulterior prin e-mail sau fax, cu posibilitatea de plasare a comenzilor din doua clickuri, direct in portal.

Una dintre cele mai importante realizari custom este modulul de comenzi, mai exact portalul self-service din SeniorXRP, unde clientii pot sa introduca rapid comenzile direct in platforma, iar cand parametri inscrisi nu corespund, sistemul ii atentioneaza cu un pop-up.

Comanda se introduce foarte simplu, e ca mersul pe jos. Avem clienti care introduc zeci de comenzi intr-un timp foarte scurt, fara niciun fel de problema. Generam si operam comenzi de ordinul sutelor aproape in fiecare zi, cu acelasi numar de angajati. Avem un flux in crestere, de la an la an, de 20-30%, in materie de comenzi.

- a precizat Matei Mircea, Manager Vanzari – Nett Front.

Citeste si:

Industrii

Factsheet SeniorXRP

Descarca gratuit factsheetul solutiei SeniorXRP si afla cum te poate ajuta solutia sa iti dezvolti afacerea!