Ce iti ofera componenta de management
al conturilor de clienti
?

Flexibilitate in emiterea facturilor si a declaratiilor

Obtine control sporit asupra modului in care creezi si livrezi facturile si declaratiile de client. Formateaza declaratiile pentru tiparire/livrare in format HTML sau PDF. Pastreaza inregistrari complete pentru referinte viitoare/audit.

Gestionare rapida a facturilor recurente

Creeaza sabloane de contracte pentru a aplica si gestiona o varietate mare de taxe, costuri suplimentare sau sume minime de taxare. Specifica datele de inceput si de sfarsit, termenele de reinnoire, un program de facturare si articolele care pot fi incluse. Include orele facturabile si orele de suport clienti in facturi.

Politica de credit de tip parinte-copil

Configureaza relatii de tip parinte-copil intre conturile de clienti care reprezinta filialele sau francizele tale. Gestioneaza creditul la nivel de cont parinte.

Recunoasterea veniturilor in avans

Foloseste coduri de venituri in avans la facturare pentru fiecare linie de articol in parte, pentru a sprijini cerintele de recunoastere a veniturilor. SeniorXRP va identifica veniturile in avans si va genera tranzactia corecta.

Procesare carduri de credit

Accepta plati cu cardul de credit, avand in acelasi timp flexibilitatea de a gestiona manual taxe, tranzactii nule sau retururi. Vizualizeaza tranzactiile cu cardul de credit si emite avertizari pentru cardurile de credit care urmeaza sa expire. Conecteaza-te cu orice procesator de plati bancare, cu ajutorul plug-in-urilor incluse sau creeaza-ti propriile plug-in-uri.

Ce beneficii ofera modulul de Clienti?

Diminueaza debitele neincasate: foloseste dashboardurile pentru a identifica eventualele probleme. Fii la curent cu limitele depasite, soldurile scadente si cardurile de credit care expira.

Eficientizeaza operatiunile: permite-le tuturor echipelor sa acceseze facturile de client si rapoartele, prin intermediul fluxurilor de lucru personalizate si a proceselor de aprobare.

Lucrezi asa cum iti doresti: foloseste contractele de vanzari pentru a factura onorariile recurente, onorariile unice si depasirile de credit.

Diminueaza efortul de adaugare a datelor si minimizeaza erorile: foloseste layout-uri flexibile si introducerea predictiva a datelor pentru a reduce timpul petrecut cu adaugarea si corectarea informatiilor.

Creste satisfactia clientilor: Creeaza documente HTML, PDF sau Excel si apoi tipareste-le sau trimite-le prin e-mail catre clienti.

Lucreaza local sau global: lucreaza cu mai multe valute. Foloseste functia de convertire automata pentru a-ti desfasura activitatea de zi cu zi intr-o singura valuta. Consolideaza datele din mai multe locatii.

Vezi cum se potriveste SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la achizitii, vanzari, B2B sau logistica.

Cateva dintre functionalitatile oferite de
modulul de Clienti

Suport pentru valori multiple

Emite facturi si realizeaza plati in orice valuta. SeniorXRP tine balantele de client atat in valuta de baza, cat si in alta valuta. Functia de convertire automata a valutei realizeaza ajustari in timp real, triangulari de valuta si inregistreaza automat pierderea sau castigul.

Raportare automata a taxelor

Calculeaza automat TVA-ul si taxele de vanzari si pregateste datele pentru raportare. SeniorXRP suporta mai multe tipuri de taxe per linie de articol, deducerea valorii taxelor din pret si calcule de taxa la taxa.

Siguranta conturilor de client

Specifica ce angajati si ce roluri din companie pot vizualiza si modifica informatiile cu privire la conturile clientilor si soldurile acestora.

Auditare

Obtine un audit complet al tuturor tranzactiilor. Corecteaza erorile prin inversarea inregistrarilor. Sistemul urmareste ID-ul utilizatorului pentru toate tranzactiile si modificarile. Notele si documentele electronice suplimentare sunt atasate direct tranzactiilor.

Balanta de clienti si verificarea limitei de credit

Impune limite de credit automat la adaugarea comenzii sau la facturare. Optiunile de configurare a clientilor pot bloca procesul de facturare sau emite o avertizare, pot crea somatii de plata pentru platile depasite si pot creste temporar limitele de credit.

Stergere solduri mici

Sterge soldurile mici ale documentelor, controlate de limite de valoare si clienti eligibili.

Comisioane de vanzare

Calculeaza automat comisioanele de vanzari lunare, trimestriale sau anuale. Poti imparti comisioanele intre mai multi vanzatori, poti lega de anumite linii de articole si poti plati odata cu emiterea sau achitarea facturii.

Anularea platii si plati automate

Aplica automat plati catre documentele cu cel mai vechi termen de plata. Invalideaza cu usurinta platile si toate soldurile vor fi actualizate automat.

Calcul restante

Calculeaza si aplica restante automat pe baza de procent sau valoare minima.

Interfata aplicatiei

Incasare Client
Raport Profitabilitate Clienti
Preferinte Clienti
Generare Bon Fiscal
Automatizare Calcul Penalizari Intarzieri

incasari

raport profitabilitate vanzari clienti

preferinte clienti

bon fiscal

automatizare calcul penalizari intarzieri