Soft ERP pentru gestiunea activitatii in constructii

Managerii companiilor din industria constructiilor au nevoie de vizibilitate in timp real asupra tuturor proiectelor si informatiilor despre buget.

De asemenea, antreprenorii din constructii au nevoie de solutii moderne de afaceri care sa ii ajute sa simplifice procesele de afaceri si sa reziste pe o piata competitiva, in continua expansiune.

Un soft ERP pentru constructii reuneste toate componentele afacerii: planificarea fortei de munca, managementul proiectelor, managementul lantului de aprovizionare, gestionarea resurselor umane si salarizarea, managementul financiar, conformitatea, buna functionare a masinilor / utilajelor si multe altele.

Soft ERP pentru gestiunea activitatii in constructii

Provocari din industria constructiilor solutionate cu sistem ERP - SeniorXRP

Planificarea eficienta a lucrarilor
Informatii despre proiecte in timp real
Livrarea proiectelor la timp
Utilizarea eficienta a fortei de munca
Gestionarea corecta a resurselor (umane si materiale)
Controlul cheltuielilor
Alocarea optima a bugetelor
Evitarea timpilor de nefunctionare
Monitorizarea proiectelor in timp real, din locatii multiple
Automatizarea proceselor
Cresterea profitabilitatii
Optimizarea stocurilor si a achizitiilor

Functionalitatile modulului ERP Constructii

Analiza si raportare – genereaza rapoarte in timp real despre profitabilitate, consumul de materiale, resursele umane si utilaje
Management activitati – gestioneaza desfasurarea eficienta a lucrarilor de constructii, pe proiecte, faze si sub-faze
Costul fortei de munca – capteaza costul fortei de munca, materialelor si echipamentelor de pe orice dispozitiv, furnizand date actualizate si sincronizand gestiunea si contabilitatea proiectului
Modificarea comenzilor – controleaza modificarile valorilor realizate si bugetate ale proiectului si profitabilitatea fiecarei modificari initiate de client
Achizitii si stocuri – ofera control asupra achizitiilor, calitatii si nivelului stocurilor
Functionalitatile modulului ERP Constructii
Controlul vanzarilor – gestioneaza intreg procesul de vanzare, clientii si conditiile comerciale (ofertare, contracte, comenzi, livrare proiecte, facturare si incasare)
Management finaciar – automatizeaza si gestioneaza activitatile financiare din toate locatiile si consolideaza informatiile la nivel de grup
Gestionare documente – planuri, contracte, fise de lucru, e-mailuri, comenzi si altele
Management timp si costuri – fise de pontaj, costuri directe / indirecte, alocare costuri pe baza de formule, tarife flexibile in functie de proiect / client / munca efectuata / resurse implicate etc.
Gestionare bugete – comparare buget previzionat vs. buget realizat si profitabilitate la nivel de proiect

ERP pentru constructii - soft SeniorXRP include:

Gestionare costuri operationale de productie, manopera, alocare cheltuieli fixe sau variabile
Gestiunea modificarilor la nivel de proiect
Scenarii multiple de facturare, pe baza de cost, timp sau pret
Raportare timp pe activitate
Procesare automata documente
Management task-uri, prin fluxuri de alocare si aprobare sarcini / activitati
Management financiar multi-companie si multi-valuta
Mentenanta si gestiune stocuri echipamente, unelte, dispozitive / masini / utilaje
Integrare EDI pentru transfer electronic de documente

Beneficiile obtinute cu un sistem software avansat ERP pentru constructii

Softul SeniorXRP ofera multiple beneficii companiilor din industria constructiilor, printre care: intocmirea planului de afaceri, desfasurarea corecta a lucrarilor de constructii, administrarea optima a resurselor (financiare, materiale, umane) si eficientizarea timpilor de executare.

SeniorXRP este o platforma integrata pentru planificarea, gestionarea si livrarea proiectelor de orice complexitate, care prelucreaza toate informatiile in rapoarte flexibile si accesibile de oriunde si oricand.

Iata care sunt principalele avantaje obtinute de companiile din constructii care aleg solutia software SeniorXRP de la Senior Software:

Gestionarea proiectelor cu precizie

Profitabilitatea, costurile, riscurile, estimarile, programarea, tendintele, procesele de constructie, gestionarea materialelor si a utilajelor plus multe alte aspecte sunt gestionate intr-o singura solutie ERP.

In plus, tablourile de bord, rapoartele si fluxurile de lucru sunt configurate cu usurinta in functie de nevoile echipei.

Mobilitate

Este o platforma software web-based, accesibila de pe telefon, tableta sau computer, cu informatii actualizate in timp real si functionalitati complete.

Managementul eficient al resurselor

Planifica eficient utilizarea de materii prime si a resurselor (umane, materiale) necesare pentru finalizarea cu succes a proiectelor.

Furnizeaza informatii complete si ofera scenarii avansate in baza datelor inregistrate, crescand eficienta operationala.

Ofera transparenta in procesul de transfer al informatiilor intre departamente si monitorizeaza desfasurarea lucrarilor in timp real.

Proiectare

Stabileste cotatii exacte pentru proiectare, necesarul de materii prime, materiale, resurse umane, utilaje si estimeaza timpul pentru finalizarea proiectului.

Partajare usoara si securizata a informatiilor

Informatiile sunt partajate utilizatorilor in baza rolurilor si drepturilor stabilite intern, iar managerii pot stabili restrictii privind vizualizarea si accesarea informatiilor, atat pentru clienti, colaboratori, cat si pentru angajati.

Optimizare buget

Monitorizeaza si reduce cheltuielile asociate cu utilizarea de materiale si resurse umane, elimina sarcinile manuale repetitive si timpii de nefunctionare, estimeaza costurile de proiect si planifica proiecte viitoare in functie de buget.

Beneficiile obtinute cu un sistem software avansat ERP pentru constructii

Afla mai multe informatii despre modulul ERP Constructii - SeniorXRP

Stabileste cu exactitate termenele limita de predare a lucrarilor, planifica eficient aprovizionarea, gestioneaza costurile si rentabilitatea proiectelor si respecta termenele contractuale.

Management proiect - direct de pe dispozitivul mobil

SeniorXRP este o solutie mobila, care ofera flexibilitate in desfasurarea activitatilor de constructii si control complet asupra afacerii de la distanta.

Managerul de proiect urmareste in timp real desfasurarea lucrarilor, asigurandu-se astfel ca obiectivele si prioritatile sunt indeplinite. Totodata, sarcinile pot fi atribuite cu usurinta de pe dispozitive mobile, preluate de lucratori si realizate pe teren / santier.

Cu acces facil la rapoarte, datele sunt filtrate dupa criteriile selectate, iar informatiile de interes sunt vizualizate rapid.

Comenzile de modificare pot fi create si actualizate de pe orice dispozitiv, iar timpii de aprobare sunt scurtati, reprezentand un avantaj important pentru companiile din industria constructiilor.

Management proiect - direct de pe dispozitivul mobil

Afla mai multe detalii despre platforma pentru digitalizare SeniorXRP!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la productie, achizitii, vanzari, B2B sau logistica.