Cand esti in permanenta competitie cu alte companii, iar provocarile nu fac altceva decat sa creasca pe masura ce apar noi canale de vanzare sau modalitati de a face business, ai nevoie de un sistem software ERP de management al afacerii care sa tina pasul cu modificarile din piata si planurile tale de viitor. Acesta trebuie sa aiba gama completa de functionalitati si tehnologii care sa ofere tuturor departamentelor acces in timp real la informatii, indiferent ca lucreaza de pe telefoane, tablete sau computere, sau ca isi desfasoara activitatea la sediul companiei, pe traseu sau la sediul clientilor si al furnizorilor.


SeniorXRP iti permite sa gestionezi eficient toate nevoile de business, de la gestionarea vanzarilor, onorarea comenzilor sau optimizarea stocurilor, pana la producerea bunurilor, comunicarea cu angajatii de pe teren si nu numai.

Fiind o platforma de dezvoltare 100% personalizabila, solutia poate fi adaptata oricarui specific operational, indiferent de industrie sau de complexitatea fluxurilor de lucru. De asemenea, sistemul poate fi integrat cu restul solutiilor din portofoliul Senior Software sau cu orice alt soft.

Infografic: cum iti poti creste afacerea cu SeniorXRP

infografic-erp-seniorxrp-1
infografic-erp-seniorxrp-2
infografic-erp-seniorxrp-3
prezentare-erp-seniorxrp-4
prezentare-erp-seniorxrp-5
infografic-erp-seniorxrp-6

Vezi cum se potriveste SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la achizitii, vanzari, B2B sau logistica.