Importanta unui sistem ERP integrat cu eMAG Marketplace

Ce este un ERP integrat cu eMAG Marketplace si cum te ajuta sa iti cresti vanzarile rapid si usor?

Fluidizarea fluxului de date, sincronizarea stocurilor și preturilor, impreuna cu gestionarea eficienta a resurselor si operatiunilor pe care le presupun relatiile comerciale sunt cateva dintre aspectele de care orice business trebuie sa tina cont. Expunerea produselor pe cat mai multe canale de vanzare nu ar trebui sa consume mai multe resurse decat este cazul.

Daca vinzi deja pe eMAG Marketplace, exista solutii care permit gestionarea simpla si rapida a acestor activitati si importul de date din platforma de vanzare in sistemul de gestionare a resurselor printr-un singur click.

Un ERP integrat cu eMAG Marketplace te ajuta sa bifezi toate aceste necesitati si multe altele, scopul final fiind cel de a creste eficienta operatiunilor din spatele relatiilor comerciale si a atinge un nou nivel de performanta in vanzari.

erp emag marketplace soft erp b2b b2c erp software integrat

Ce face un software ERP integrat cu eMAG Marketplace?

Prin integrarea unui sistem de tip ERP cu eMAG Marketplace are loc automatizarea transferului de date, ceea ce permite ca stocurile, comenzile si preturile sa fie actualizate in timp real.

Astfel, un ERP integrat cu eMAG Marketplace iti ofera instrumentele potrivite pentru ca listarea produselor in platforma de comert electronic, impreuna cu procesarea si onorarea comenzilor sa se realizeze rapid si usor.

Cum te ajuta un sistem ERP integrat cu eMAG Marketplace?

Solutiile software de tip ERP vin in sustinerea companiilor care au produse listate pe eMAG Marketplace prin gestionarea optima a stocului de produse si procesarea intr-un timp scurt si la costuri reduse a comenzilor.

Cu ajutorul unui conector API (Application Programming Interface) eMAG se realizeaza in mod automat schimbul de informatii esentiale pentru desfasurarea operatiunilor de natura comerciala. Mai exact, acest conector API, leaga sistemul de gestionarea a resurselor cu Marketplace eMAG.

Ce beneficii obtii prin integrarea unui soft ERP cu eMAG Marketplace?

Eficienta sporita - comenzile sunt transmise automat in ERP spre a fi procesare si livrate imediat, iar resursele sunt folosite intr-un mod optimizat.
Productivitate crescuta - eliminarea taskurilor manuale repetitive si a blocajelor din fluxurile de date permit cresterea productivitatii si a numarului de comenzi, fara suplimentarea personalului.
Stocuri si preturi actualizate - sincronizarea automata a datelor permite: realizarea de economii majore de timp, acces si vizibilitate asupra situatiei reale privind produsele, stocurile si preturile.
Satisfactia clientilor asigurata - clientii au acces la situatia reala a stocurilor din depozit, preturilor si detaliilor de produs, iar comenzile sunt confirmate, procesate si expediate intr-un timp mult mai scurt.
Vanzari mai mari - sustinand accesul usor la informatii cheie, transferul in timp real a datelor corecte de natura comerciala si procesarea rapida a comenzilor, iti imbunatatesti pozitia pe piata, vizibilitatea si relatia cu clientii si cresti vanzarile.
sistem software erp emag romania integrare cu marketplace ecommerce

Operatiuni acoperite de un sistem software ERP integrat cu eMAG Marketplace

1. Procesarea comenzilor
2. Procesarea platilor
3. Solutionarea retururilor

In cadrul acestei etape, cand clientul plaseaza o comanda in eMAG, are loc sincronizarea automata de informatii cu ERP. Odata ce comanda este trimisa in ERP se deruleaza procesarea datelor, procedura urmata de transmiterea catre marketplace a confirmarii comenzii si informarea clientului cu detalii despre livrare. Legatura stabilita prin conectorul API face ca toate aceste operatiuni sa se desfasoare in timp real.

erp emag

In momentul in care clientul face plata in eMAG Marketplace, aceasta informatie este preluata si transmisa in ERP – in borderoul de incasari. Odata inregistrate datele, are loc stingerea soldurilor de client.

 

erp emag

Dupa completarea de catre client a formularului de retur din eMAG Marketplace, comanda de retur este preluata imediat de catre sistemul ERP. Mai departe, din sistemul de gestionare a resurselor este emisa factura de stornare si se desfasoara receptia produselor returnate. Contravaloarea returului este transmisa apoi din ERP in marketplace, dupa care se produce transferul catre client a sumei aferente produselor returnate.

 

erp emag

SeniorXRP integrat cu eMAG Marketplace

SeniorXRP, sistemul de tip ERP de la Senior Software, este prevazut cu un conector API ce leaga softul pentru managementul resurselor de platforma eMAG Marketplace. In acest mod are loc desfasurarea rapida si fara blocaje a intregului proces de vanzare, fiind optimizate operatiuni precum plasarea si confirmarea comenzilor, procesarea platilor, solutionarea retururilor.

Informatii actualizate despre produse, preturi si stocuri sunt transmise automat din SeniorXRP catre platforma marketplace. Mai mult, toate datele de interes despre clienti sau platile realizate - sunt preluate corect si in timp real si asta datorita schimbului automat de informatii. In plus, functionalitatile sistemului SeniorXRP permit preluarea cu succes nu doar a comenzilor din marketplace-ul eMAG, ci si a comenzilor din Trada Marketplace sau din oricare alta platforma ecommerce / magazin online.

Obtii mai mult cu SeniorXRP

SeniorXRP este un sistem flexibil si mobil de tip ERP ce permite managementul unor activitati multiple si diversificate din organizatii care desfasoara cicluri lungi de lucru si cu un grad mare de complexitate. Aplicatia acopera cu succes nevoile companiilor care activeaza in: Distributie, Servicii, Productie, Constructii, Retail & E-commerce.

Sistemul suporta un numar mare de utilizatori si gestioneaza cu usurinta volume foarte mari de date, interconectand toate departamentele din companie. In plus, structura modulara a sistemului face accesibila achizitionarea doar a acelor functionalitati care sunt strict necesare afacerii tale. Totodata, este posibila adaugarea de noi capabilitati pe parcurs, in cazul unor schimbari produse in companie precum extinderea sau dezvoltarea acesteia.

ERP Romania - Integrare completa pentru intreaga afacere si profitabilitate crescuta:

Sistemul SeniorXRP ofera utilizatorilor o imagine de ansamblu asupra afacerii si acces in timp real la informatii cheie (precum starea comenzilor, nivelul stocului, stadiul livrarilor sau profitabilitatea per produs sau locatie). SeniorXRP face posibila integrarea completa a afacerii prin automatizarea si fluidizarea fluxului de date si proceselor aferente, conectand toate zonele de business / departamentele / filialele etc. Intr-o singura solutie ai acces la functii pentru financiar, vanzari, achizitii, gestionare stocuri etc.

Referitor la relatiile de natura comerciala, SeniorXRP te ajuta sa optimizezi procesele de vanzari online, vanzari prin telefon sau operatiunile de retail, astfel incat sa obtii cat mai usor performantele dorite. Toate canalele de vanzare sunt centralizate intr-un singur sistem, fiind posibila atat urmarirea eficienta a rezultatelor si a evolutiei vanzarilor, cat si imbunatatirea strategiilor prin realizarea rapida de analize complexe pe baza datelor colectate.

Exemple de functii cheie regasite in aplicatia SeniorXRP:

Managementul integrat al stocurilor
Management financiar multi-companie
Management clienti si procesare carduri de credit
Gestionare procese de achizitie si reaprovizionare
monitor erp screenshot xrp usor de folosit web based customizabil romania
Procesare comenzi multi-canal
Onorare, livrare si logistica
Gestionare preturi si promotii cu perioade de valabilitate
Sisteme de picking, impachetare, urmarire s.a.m.d.

Afla mai multe detalii despre platforma pentru digitalizare SeniorXRP!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la productie, achizitii, vanzari, B2B, sau logistica.