Cum te poate ajuta componenta de
Scanare a Productiei?

Tipareste rapoarte, coduri de bare si etichete care te ajuta sa scanezi miscarea materialelor, de la stocuri de materii prime intrate in procesul de productie, pe intreg parcursul procesului de productie, pana cand sunt pregatite produsele finite.

Monitorizeaza taskuri pentru a avea o evidenta clara asupra manoperei si pentru a actualiza activitatile in curs de desfasurare.

Beneficii cheie ale componentei de
scanare a productiei:

Vizibilitate completa, in timp real

Multumita colectarii automate a datelor din fabrica, SeniorXRP iti permite sa observi in timp real orice schimbare in ceea ce priveste stocurile de materiale si produse finite sau procesele de productie.

Automatizare

Operatiunile manuale sunt eliminate, in schimbul actualizarilor automate si in timp real a tuturor operatiunilor si datelor din fabrica.

Date procesate fara eroare

Scanarea codurilor de bare elimina problemele ce tin de introducerea manuala a datelor, atat pentru materiale cat si pentru manopera.

Versatilitate si compatibilitate

Functionalitatea de scanare a productiei poate fi folosita de pe dispozitive mobile iPhone/iOS si Android sau scannere ce suporta conexiune la internet.

Siguranta

Poti controla sau limita accesul claselor de utilizatori la diferitele functionalitati de scanare. Ai la dispozitie un istoric complet al tuturor operatiunilor.

Vezi cum se potriveste SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la achizitii, vanzari, B2B sau logistica.

Functionalitati principale

Pontare activitati

Scaneaza cartelele angajatilor si etichetele din productie pentru a monitoriza durata operatiunilor. Sistemul calculeaza automat durata fiecarei tranzactii si actualizeaza datele despre manopera in comanda de productie.

Revizuire in timp real

Operatiunile scanate pot fi revizuite de catre manageri pentru a corecta eventualele neconcordante, inainte de a fi trimise in sistem.

Inventariere in timp real

Colectarea automata a datelor ajuta la actualizarea in timp real a stocurilor de materii prime si permite achizitionarea acestora in timp util.

Setari implicite

Seteaza optiuni implicite pentru captarea automata a datelor, precum: tipul implicit de comanda pentru scanarile automate, utilizarea necesarului de materiale dupa cum este definit in reteta de productie, selectarea locatiei obligatorii pentru tranzactiile de materiale, selectarea depozitului implicit, selectarea numerelor de lot sau de serie auto-generate implicit, setarea datelor de expirare implicite etc.