Software APS SeniorXRP - cum te ajuta componenta de
Planificare a Productiei?

Cu programul software APS - Advanced Planning System integrat in sistemul SeniorXRP controlezi intregul proces de planificare a productiei si reduci costurile, inclusiv cele cu materiile prime, forta de munca si cele ce tin de operatiunile externe. Generezi comenzi de productie bazate pe revizii anterioare sau pe retete de productie alternative.

Modulul de optimizare si planificare productie din SeniorXRP suporta diferite tipuri de procese, precum: productia pe stoc, productia la comanda, pe baza de proiect, de masa, in serie samd.

Program productie – beneficiile componentei de
planificare a productiei:

Vizibilizate completa asupra comenzilor de productie

Programul software pentru productie SeniorXRP iti permite sa observi toate costurile de productie, inclusiv cele legate de materii prime, forta de munca, utilaje, unelte, dar si pe cele externe.

Planificare detaliata a productiei

Poti crea scenarii multiple de planificare a productie: inainte, inapoi si bidirectionala.

Monitorizare continua a performantei

Cu softul de planificare productie APS - Advanced Planning System din SeniorXRP monitorizezi si gestionezi performanta in productie cu rapoarte detaliate, inclusiv “costuri actuale vs. costuri standard/planificate”, filtrabile dupa: forta de munca, materii prime, utilaje, unelte si costuri externe fixe sau variabile.

Vezi cum se potriveste softul de productie SeniorXRP
modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la achizitii, vanzari, B2B sau logistica.

Functionalitati principale

Modificarea comenzilor

Produci conform unor revizii anterioare sau alternative ale unor retete de productie existente si inlocuiesti operatii si materiale dupa nevoie.

Integrare modul Proiecte

Pentru producatorii orientati pe proiecte, integrarea softului de planificare productie APS cu modulul Proiecte permite crearea comenzilor de productie din taskuri, actualizarea proiectelor cu informatii din procesul de productie si permite gestiunea agregata a costurilor din mai multe serii de productie pentru a permite calculul profitabilitatii pentru contracte si operatiuni de dimensiuni mari.

Gestiune loturi si serii

Obtii trasabilitate completa asupra loturilor si seriilor pe toata durata de viata a unui articol. Codurile de lot si serie pot fi gasite in facturile si chitantele de achizitie, in rapoartele de stocuri si in listele de tranzactii si operatiuni din spatiul de productie.

Alerte stocuri limita

Primesti notificari pentru materialele ajunse in limita de stoc si generezi comenzi de achizitie si de productie pentru acestea dintr-un singur ecran, in softul de productie SeniorXRP.

Calcul ulterior costuri

Cu programul APS de planificare a productiei, elimini nevoia de a genera rapoarte, costurile cu forta de munca si materiile prime fiind calculate automat dupa terminarea productiei.

Integrare coduri de bare

Modulul de optimizare si planificare productie din SeniorXRP te ajuta sa colectezi date legate de forta de munca si de tranzactii cu materiale si stocuri, inclusiv probleme aparute, chitante, cicluri de productie si stocuri fizice.

Interfata aplicatiei

Planificare Operatiune Productie
Planificare Productie
Raport Loturi si Serii
Necesar Materiale Articol
Planificare Necesar Materiale
program productie – planificare productie operatiuni
program productie – planificare productie operatiuni

 

program productie – optimizare si planificare productie SeniorXRP
program productie – optimizare si planificare productie SeniorXRP

 

SeniorXRP planificare productie soft APS - raport loturi si serii
SeniorXRP planificare productie soft APS - raport loturi si serii

 

SeniorXRP planificare productie soft APS - necesar materiale

planificare productie soft APS – planificare necesar materiale
planificare productie soft APS – planificare necesar materiale