Cu SeniorXRP procesezi in mod inteligent
operatiunile cu furnizorii

In cadrul modulului de Furnizori poti monitoriza eficient fluxul de lichiditati prin urmarirea datoriilor catre furnizori, a reducerilor disponibile, a termenelor de plata, precum si a nevoilor de lichiditati.

Si pentru ca toate acestea sunt incluse in aplicatia disponibila online SeniorXRP, poti accesa rapoarte oricand si de oriunde, doar deschizand un browser web.

Plati de furnizor in avans

Adauga cereri de plata in avans, emite plati in avans si aplica plati in avans facturilor, pe masura ce sunt receptionate. Soldul platilor in avans este tinut separat de contul obisnuit de furnizor.

Recunoasterea cheltuielilor in avans

Aloca o planificare de cheltuieli amanate la nivel de linie de articol de furnizor. Imparte automat platile intre contul de plati in avans si cele de cheltuieli.

fin-4
service-11

Aprobari si plati automate ale facturilor
de furnizor

Seteaza procese automate pentru aprobarea platilor sau stabileste un proces de aprobare pentru a prioritiza sau intarzia platile. Desemneaza un cont din care sa platesti sau selecteaza o metoda de plata.

Suport TVA si taxe retinute la sursa

Calculeaza automat TVA-ul si pregateste rapoarte de taxe. Aloca o zona de taxe predefinite fiecarui furnizor. Aceasta valoare predefinita poate fi suprascrisa in timpul adaugarii comenzii. Calculul taxelor poate include mai multe taxe per linie de document, deduceri ale valorii taxei din pret sau calcul de taxa la taxa. In plus, SeniorXRP suporta si calculul taxelor retinute la sursa.

Cateva dintre beneficiile oferite:

Optimizeaza platile

Evita penalitatile pentru intarzieri si profita de discounturile de la furnizor sincronizand platile cu lichiditatile.

Operare mai rapida, cu mai putine erori

Adauga mai rapid datele in sistem folosind adaugarea predictiva si ecranele flexibile. Redu erorile prin setarea predefinita a conturilor, subconturilor, termenelor de plata si discounturilor per furnizor.

Accelereaza procesul decizional

Imbunatateste deciziile de plata a furnizorilor prin utilizarea rapoartelor si a dashboardurilor, obtinand acces la informatiile din trecut si descoperind nevoile viitoare.

Comanda local sau international

Tine soldurile furnizorilor atat in valuta de baza, cat si in cea a furnizorului. Convertirile de valuta sunt realizate automat.

Comenzi vanzare

Vezi cum se potriveste SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la achizitii, vanzari, B2B sau logistica.

Functionalitati specifice
managementului furnizorilor

Audit

Pastreaza un audit complet al tuturor tranzactiilor. Documentele nu pot fi sterse sau anulate. Revizuieste greselile folosind corectarea sau inversarea intrarilor. SeniorXRP retine ID-ul utilizatorului care a adaugat tranzactia si utilizatorul care a modificat inregistrarea. Note sau documente electronice pot fi atasate la tranzactii.

Suport pentru valute multiple

Urmareste soldurile de furnizori si plateste-i pe acestia intr-o alta valuta. SeniorXRP calculeaza automat pierderea/castigul realizat, iar castigurile nerealizate pot fi calculate folosind contul de convertire valuta furnizor.

Conturi de furnizor multiple in contabilitate

Leaga grupuri de furnizori de conturile de furnizor specifice din contabilitate. Conturile predefinite pot fi suprascrise in timpul procesarii facturii sau a platii. SeniorXRP compenseaza automat contul corect in momentul in care este aplicata plata.

Documente de furnizor recurente

Creeaza facturi recurente setand frecventa si intervalul de plata. Facturile recurente vor aparea pentru verificare, modificare sau lansare in ecranul de procesare a tranzactiilor recurente.

Restituiri de la furnizori

Primeste restituiri de la furnizori. Fiecare restituire de furnizor va debita un cont de lichiditati si un cont de furnizor. Poti aplica o restituire catre o ajustare de debit sau un document de plata in avans.

Securitatea conturilor de furnizori

Controleaza accesul si restrictioneaza informatiile sensibile despre furnizori specificand ce utilizatori si ce roluri pot vizualiza si modifica informatiile despre conturile si soldurile furnizorilor.

Scadente depasite in solduri furnizori

Analizeaza obligatiile viitoare prin configurarea de categorii de scadente depasite a soldurilor de furnizori. Acestea sunt reflectate intr-un set complet de rapoarte de scadenta depasita. Pentru ca iti ofera informatii despre soldurile restante, precum si despre conturile intarziate, rapoartele de scadenta depasita te ajuta sa analizezi furnizorii, cerintele de lichiditati si performanta furnizorilor.

Procesarea platilor de furnizori

Evita sa platesti mai mult catre furnizori folosind fluxurile de lucru din modulul Furnizori. Ajustarile de debit deschise sunt automat disponibile pentru a fi selectate in timpul procesarii platii.

Interfata aplicatiei

Informatii Detaliate Furnizor
Reguli Discounturi Furnizor
Procesare/Listare Plati
Raport Scadente Furnizori
Factura Furnizor

informatii furnizor

discount furnizor

procesare automata plati

scadenta furnizor

factura furnizor