Cu SeniorXRP gestionezi oportunitatile, cresti ratele de conversie, masori performanta campaniilor de marketing, comunici cu partenerii si imbunatatesti productivitatea.

In plus, ii oferi echipei de vanzari o imagine completa asupra oportunitatilor, contactelor si activitatilor ce influenteaza procesul decizional si imbunatatesti procesul de alocare a leadurilor.

Cateva dintre beneficiile oferite:

Gestiune integrata a documentelor

Poti crea o baza de date cu informatii despre clienti, sabloane de e-mailuri si contracte, liste de preturi, imagini, video-uri si alte documente, sa mentii un istoric al acestora si sa setezi permisiuni de acces. Poti atasa oportunitatilor, leadurilor si conturilor orice tip de document.

E-mail marketing simplificat

Creezi sabloane de email pentru newslettere, campanii si mesaje directe, imbunatatind astfel atat imaginea firmei cat si comunicarea. Trimiti newslettere, promotii si reclame lunar, direct din SeniorXRP.

Control asupra oportunitatilor si leadurilor

Centralizezi oportunitatile din toate sursele disponibile (pagina web, liste de contacte, evenimente sau liste manuale) si le gestionezi conform criteriilor prestabilite.

Date financiare corecte, obtinute imediat

Multumita integrarii cu Modulul Financiar, te asiguri ca toata compania lucreaza cu aceleasi date – previziuni de vanzari, rapoarte de venituri, date din incasari, comisioane etc.

Management eficient al conturilor

Convertesti leaduri in conturi, care la randul lor sunt legate de contacte, activitati, taskuri, oportunitati, incidente si documente. Poti trimite notificari catre echipa de vanzare la orice modificare.

Functionalitati cheie:

Integrare cu modulele financiar - contabile – legi activitatile de marketing de activitatile financiare si de facturare pentru a calcula performanta campaniilor. Asociezi documente campaniilor si urmaresti costurile si veniturile aferente acestora.

Sabloane e-mail – creezi sabloane de e-mail in conformitate cu politicile firmei si urmaresti cu usurinta raspunsurile primite.

Marketing online – creezi pagini web personalizate pentru a genera leaduri din site, reclame online, e-mail sau alte surse.

Management leaduri – aloci leaduri utilizatorilor interni si externi si oferi partenerilor posibilitatea de a gestiona conturi.

Instrumente de segmentare – colectezi date legate de leaduri, pe baza carora pot fi create liste de marketing ce ajuta la o segmentare mai detaliata a pietei tinta.

Gestiune campanii de marketing – urmaresti costurile si veniturile legate de campaniile de marketing, filtrand dupa prospecti, leaduri, contacte sau clienti.

Dashboard-uri – creezi dashboarduri personalizate dupa nevoile fiecarui manager de marketing sau operator de vanzari. Acestea utilizeaza date preluate in timp real pe care le prezinta sub forma de grafic sau tabel.

Istoric clienti – urmaresti, intr-un singur sistem, intregul istoric al unui client: prospectare, semnare sau up-selling. Pastrezi istoricul discutiilor cu acestia, pentru a reduce erorile si a creste rata de conversie.

Parteneri – poti trimite partenerilor externi informatii despre leaduri prin e-mail sau le poti oferi acces la anumite informatii direct in SeniorXRP.

Aprobari si fluxuri de lucru – utilizezi fluxuri de lucru pentru a gestiona aprobarile venite din procesul de vanzare si limitezi accesul la informatii pentru conturile dorite.

Integrare HubSpot – integrezi SeniorXRP cu platforma de automatizare HubSpot si sincronizezi toate datele de marketing intr-un singur sistem.

Gestiune oportunitati – membrii echipei pot colabora la diferite taskuri, oferte si activitati si pot asocia fisiere diferitelor oportunitati. SeniorXRP ofera o serie de stadii predefinite, personalizabile, pentru oportunitati, precum: prospect, calificare, dezvoltare, negociere, castig etc.

Interfata aplicatiei

Lista Clienti Potentiali
Sablon E-mail in Masa
Oportunitate de Vanzare
Sumar Campanie de Marketing
Client Potential

clienti potentiali lista

sablon email masa

oportunitate

campanii mkt

client potential

Vezi cum se potriveste SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la achizitii, vanzari, B2B sau logistica.