Prin intermediul sistemului integrat de gestiune a fisierelor accesezi cu usurinta toate documentele generate de activitatea ta

Poti vizualiza contracte de vanzari, oferte de marketing, note, email-uri si alte tipuri de comunicari. Astfel, ai o sursa centralizata de documente de client, sabloane de email, liste de pret, sabloane de contracte, imagini, video-uri si alte documente pentru ca intreaga organizatie sa poata utiliza acelasi set de materiale curente.

Un sistem performant de Gestiune Fisiere le va permite angajatilor din departamentul de relatii cu clientii sa vizualizeze documente legate de comenzi in timp ce vorbesc la telefon cu un client, putand astfel sa rezolve rapid diverse probleme. Acest sistem poate eficientiza procesele interne in departamentele de resurse umane, contabilitate sau relatii cu clientii, eliminand timpul in plus necesar pentru a cauta sau verifica documentele sursa.

Gestiune documente XRP

Care sunt beneficiile pe care ti le ofera sistemul de Gestiune fisiere?

Cresterea satisfactiei clientilor

Le oferi clientilor o experinta unica de vanzare, pentru ca toti angajatii au acces la intregul istoric al relatiei cu acestia.

Economie de resurse

Nu mai pierzi timp si implicit bani cautand documentele dorite in diverse locatii.

Documentatie eficientizata

Imbunatatesti modul de lucru al angajatilor, pentru ca poti stoca diverse proceduri si instructiuni de lucru intr-un wiki

Comunicare imbunatatita

Imbunatatesti comunicarea cu furnizorii si partenerii, pentru ca poti atasa diverse contracte sau facturi originale direct la entitatile aferente acestora.

Vezi cum se potriveste SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la achizitii, vanzari, B2B sau logistica.

Gestionarea fisierelor atasate

SeniorXRP ofera functionalitati avansate de gestionare a unei game variate de fisiere, impreuna cu versiunile acestora. De exemplu, poti atasa o imagine a unui articol stocabil la inregistrarea aferenta acestuia din modulul de Stocuri, o copie scanata a unor instructiuni scrise de mana la o forma de introdole wiki. Ulterior le poti gestiona si urmari cu usurinta.

Ce poti face cu fisierele salvate in SeniorXRP?

  • Deschide pentru a edita diverse detalii
  • Cauta dupa diverse criterii
  • Sorta si filtra din orice tabel sau entitate
  • Actualiza cu noi versiuni
  • Vizualiza diferitele versiuni ale acestora
  • Vizualiza la ce entitati sunt atasate
  • Obtine un link catre acestea
  • Configura accesul catre acestea
  • Sterge o versiune
  • Sterge intregul fisier

Unde sunt stocate fisierele?

In mod implicit, fisierele salvate in SeniorXRP sunt stocate in baza de date a sistemului. In functie de preferintele companiei, acestea pot fi stocate si in afara bazei de date a SeniorXRP, fie local, pe un computer unde ruleaza sistemul, fie in cloud.

Gestiunea Fisierelor - esentiala pentru companiile din industriile reglementate

shipping_1

Daca faci parte dintr-o industrie reglementata, stii ca gestionarea rapida a datelor si a documentelor se poate complica rapid.

Fiind integrat in sistemul ERP, in industrii precum productia farmaceutica sau de dispozitive medicale, modulul de Gestiune Fisiere creeaza o legatura clara intre un eveniment tranzactional (comanda de client, livrare, retur) si documentele sursa, unde sunt inregistrate detaliile tranzactiei. Aceasta capabilitate poate fi esentiala atunci cand se descopera anumite probleme ale produselor.

Retragerea produselor de pe piata este intotdeauna dificila, dar cand este necesara, este esential sa fie realizata cat mai repede, pentru a nu periclita imaginea companiei. Intr-o situatie de retragere a produselor, abilitatea de a identifica rapid un produs sau un transport care trebuie retras, comunicarea clara cu clientii precum si livrarea imediata a produselor inlocuitoare sau returnarea banilor, pot reprezenta diferenta intre o simpla neintelegere sau o prabusire a companiei.

Chiar daca un sistem ERP ofera trasabilitate, gasirea documentelor detaliate care sa permita investigarea adecvata si rezolvarea problemei poate dura ore sau chiar zile.

Un sistem ERP care are integrat un modul de Gestiune Fisiere ii permite unei companii sa coordoneze cautari complexe pentru a identifica un lot sau un transport care trebuie retras, si va facilita comunicarea imediata cu retailerii, producatorii si clientii, expedierea retururilor, testarea, repararea, inlocuirea sau distrugerea stocului care nu poate fi reparat.