rcb-electro-comunicat-xrp-banner
rcb-electro-comunicat-xrp-banner

RCB Electro 97, unul dintre cei mai importanti producatori de cabluri din Romania, a obtinut o crestere de 10% a productivitatii angajatilor cu sistemul SeniorXRP. Fabrica din Bistrita a ales acest sistem modern pentru automatizarea proceselor de business datorita flexibilitatii ce permite adaptarea aplicatiei dupa nevoile unei afaceri in plina dezvoltare.

RCB Electro 97 isi gestioneaza rapid si eficient intregul proces de productie cu SeniorXRP, un sistem performant si flexibil ce include functionalitati extinse de tip ERP. Cu o cifra de afaceri de peste 30 milioane euro, compania se numara printre cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca a productiei de cabluri si prelucreaza lunar peste 200 de tone de cupru in fabrica din Bistrita.

RCB Electro 97 a ales sa utilizeze SeniorXRP de la Senior Software, o solutie flexibila care sustine planurile de dezvoltare a afacerii si care se adapteaza rapid la orice modificare din activitatea de business. Softul se integreaza extrem de usor cu alte aplicatii, compania obtinand beneficii importante la scurt timp dupa implementare.

Principala imbunatatire a fost legata de controlul activitatii angajatilor, urmata de marirea vitezei de lucru si o scadere a timpilor de pregatire a comenzilor. In general, productivitatea angajatilor a crescut cu 10%.

- a specificat Adrian Pasca, Manager Productie RCB Electro 97.

Producatorul a adaugat ca un alt aspect important este faptul ca aplicatia, desi complexa, este usor de utilizat, angajatii avand nevoie de un timp scurt pentru a se familiariza cu sistemul SeniorXRP.

Totodata, compania si-a dorit ca sistemul sa dispuna de functionalitati ce acopera necesitatile unei productii avansate si intr-o continua schimbare, dar si care sa permita gestionarea eficienta a zonelor de contabilitate, mijloace fixe, relatii cu clientii si nu numai.

Ne-am dorit un sistem ERP modern, care sa ofere nativ interfatarea cu alte aplicatii si care sa ne ajute sa fim mai eficienti, motiv pentru care am ales solutia oferita de Senior Software. Cel mai mare avantaj pe care l-am obtinut dupa folosirea solutiei SeniorXRP a fost flexibilitatea. Solutia SeniorXRP este de fapt o platforma de dezvoltare.

Pentru noi este important faptul ca, dupa terminarea implementarii, avem acces la un departament de suport dedicat care raspunde rapid solicitarilor noastre.

- a completat Adrian Pasca.

prod manager improved

In viitor, RCB Electro isi propune extinderea colaborarii cu Senior Software prin achizitionarea de module noi, care sa contribuie in continuare la cresterea eficientei companiei.

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat pana in prezent peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft, Tableau Software, Acumatica si Mantis Informatics.
Senior Software a pornit businessul cu o singura divizie, iar in prezent, dispune de 6 divizii prin care se implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din 160 de angajati.