Acopera cu succes orice tip de productie: unicate, de serie, la comanda, pe baza de proiect, de tip matrice.

Este perfect integrat cu celelalte module ale aplicatiei: Distributie, Financiar, CRM, WMS, Contabilitate etc.

Ofera functionalitati cu valoare adaugata: scanarea productiei, estimarea si planificarea necesarului de materiale.

De ce sa alegi modulul Productie din SeniorXRP?

Fluxul de informatii corecte si disponibile in timp util incurajeaza colaborarea atat in cadrul companiei, cat si la nivelul lantului logistic si a retelei de parteneri, oferind vizibilitate completa asupra intregii activitatii.

SeniorXRP are la baza tehnologie web moderna, capabila sa integreze informatia din mai multe module. Toate actualizarile de date sunt instant disponibile la nivelul intregului sistem, astfel incat sa nu existe intarzieri in schimbul de informatii vitale.

Functionalitatile de management al documentelor si fluxurile de lucru usor de definit contribuie la cresterea acuratetii datelor, asigurandu-se ca toti pasii necesari sunt realizati si ca toate aprobarile, documentele si alte date necesare sunt incluse.

prod manager improved

Care sunt beneficiile?

O singura solutie pentru afacerea ta
Modulul de Productie se integreaza perfect cu celelalte module ale aplicatiei si ofera coordonare in timp real a activitatilor de business dintr-un singur loc.
Creste odata cu tine
Sistemul ofera functionalitati complete pentru orice tip de productie si se adapteaza afacerii tale pe masura ce cresti si te dezvolti.
Respecta promisiunile fata de clienti
Utilizeaza functionalitatea Capable-To-Promise pentru a satisface cerintele clientilor in functie de capacitatea de productie si disponibilitatea materialelor.
Incurajeaza colaborarea
Cu SeniorXRP angajatii au acces rapid la documente si informatii generate de alte departamente, pentru ca toata lumea lucreaza in acelasi sistem.

Functionalitatile modulului
Managementul Productiei

Management productie

Modificare comenzi de productie
Materiale critice
Urmarire materiale
Integrare coduri de bare
Urmarire loturi si serii
Urmarire manopera
Auditare evenimente

Realizeaza produsele conform unor versiuni anterioare ale retetelor de productie sau alterneaza versiunile, inlocuieste operatiunile sau materialele dupa nevoi.

7 - comanda productie

Afla cu usurinta ce materii prime lipsesc din comenzile de productie. Genereaza, din acelasi ecran, comenzi de achizitie si comenzi de productie pentru componentele care sunt lipsa.

materiale critice

Trimite materiale si componente stocabile sau nestocabile catre o comanda de productie. Inregistreaza loturile si numerele seriale pentru articolele verificate.

urmarire materiale

Foloseste codurile de bare pentru a inregistra tranzactiile de manopera si materiale, precum si tranzactiile de stoc, inclusiv livrarea, receptia si inventarierea.

Afla mai multe:
Scanarea codurilor de bare in Productie

barcode prod

Ai trasabilitate completa a loturilor si seriilor pe parcursul intregului ciclu de viata al produsului. Inregistreaza lotul sau numarul serial la receptie, livrare sau transferuri.

trasabilitate lot serie

Inregistreaza manopera pe comenzile de productie pentru fiecare angajat. Inregistreaza si urmareste inclusiv timpul neproductiv.

manopera

Urmareste toate activitatile de productie aferente unei comenzi de productie, inclusiv descrierea, data si ora sau ID-ul utilizatorului.

task

Management retete si faze de productie

Versiuni reteta
Faze de productie
Costuri indirecte fixe sau variabile
Date de valabilitate
Articole fictive
Copiere flexibila a retetei de productie
Alocare costuri pe reteta de productie

Mentine un istoric complet al versiunilor retetelor/fazelor de executie a retetei. Salveaza si vizualizeaza mai multe versiuni - trecuta, prezenta si viitoare - impreuna cu motivul modificarii versiunii.

7 - comanda productie

Documenteaza intregul proces folosind instructiunile de lucru detaliate si capabilitatea de a insera note la fiecare pas de proces.

materiale critice

Defineste costuri indirecte fixe sau variabile nelimitate la nivel de operatiune si centru de lucru.

urmarire materiale

Controleaza planificarea si utilizarea materialelor in functie de datele de valabilitate.

barcode prod

Foloseste articolele fictive pentru a simplifica mentenanta structurii grupurilor componente sau materiale aferente mai multor produse.

trasabilitate lot serie

Prin copierea retetei poti atasa o reteta existenta la un alt articol pentru a avea o reteta alternativa sau poti seta cu usurinta un articol nou similar.

manopera

Foloseste modalitatea flexibila de alocare a costurilor pentru retetele cu un nivel sau multi-nivel, per articol sau locatie.

task

Estimare Productie

Incepe orice proces de productie cu o estimare rapida si corecta, pornind de la costul materialelor, tarifele pe punct de lucru, cheltuielile indirecte sau oricare alt indicator relevant din sistem.

Configurator
Produse

Creste calitatea si acuratetea procesului de realizare a produselor complexe. Configureaza cu usurinta caracteristici, optiuni si dimensiuni de produs.

Planificare
productie

Planifica in timp real toate elementele cheie din productie: materiale, capacitate de productie, etape si program, la nivel de fabrica si unitate de productie.

Vezi cum se potriveste SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la achizitii, vanzari, B2B, sau logistica.

Scanarea productiei

Foloseste codurile de bare pentru a inregistra tranzactiile de manopera, materiale si monitoriza progresul proceselor de productie in timp real.

Functionalitatea iti permite, de asemenea, sa scanezi si sa urmaresti si tranzactiile de stoc, inclusiv livrarea, receptia si inventarierea.