banner-client-frigotehnica
banner-client-frigotehnica

Frigotehnica, liderul pietei de frig comercial si industrial din Romania, a obtinut control deplin asupra operatiunilor cu solutia SeniorXRP, oferita de Senior Software. Cu dashboardurile din sistem, Frigotehnica are vizibilitate completa asupra activitatilor operationale si gestioneaza integrat toate componentele afacerii.

Frigotehnica, liderul pietei de solutii frigorifice comerciale si industriale din Romania, a eficientizat managementul activitatilor de la A la Z, cu sistemul integrat SeniorXRP de la Senior Software. Cu prezenta internationala in Bulgaria si Ucraina si cu o cifra de afaceri de 25 milioane euro, compania a ales platforma ERP online, cu optiuni de customizare extinse, dedicata afacerilor cu procese complexe de lucru.

Gama larga de functionalitati acopera cu succes intregul flux din activitatea curenta a companiei, incepand de la prima interactiune cu potentialul client si pana in momentul incasarii facturii pentru solutia livrata. Sistemul ales are incluse nativ functii precum CRM, portal B2B, scanare coduri de bare, gestionare fisiere. Astfel, prin automatizarile din SeniorXRP, Frigotehnica gestioneaza si monitorizeaza afacerea mult mai usor, obtinand control complet asupra operatiunilor si 100% transparenta in modul de lucru.

Am ales sa lucram cu SeniorXRP datorita raportului pret-calitate, dar si flexibilitatii permise de catre sistem. Cel mai mare avantaj al implementarii Senior Software este ca am castigat un control asupra activitatii noastre. Stim in orice moment unde trebuie sa intervenim, ce proiecte avem, ce facturi avem neincasate sau de platit. Proiectele Frigotehnica sunt destul de complexe si fiecare proiect este unic, iar sistemul ne sustine in acest sens.

- Adina Cotiga, CFO in cadrul Frigotehnica

Printre caracteristicile aplicatiei care au contribuit la cresterea controlului echipei Frigotehnica asupra operatiunilor si la un management imbunatatit pentru intreaga afacere, se numara:

  • Mobilitate
  • Intuitivitate
  • Scalabilitate
  • Trasabilitate
  • Functionalitati extinse integrate nativ
  • Integrare usoara cu alte aplicatii
  • Usor de utilizat si customizat
  • Fluxuri de lucru conectate end-to-end
  • Multilingv, multiuser, multisocietate
  • Raportare integrata si dashboarduri personalizabile

Dashboardurile SeniorXRP, panoul de control al afacerii

 
Decizia de a inlocui vechiul sistem a venit ca urmare a analizelor desfasurate de catre echipa Frigotehnica asupra proceselor de achizitie, order to cash, service si de monitorizare a tuturor operatiunilor si inclusiv asupra procesului de constructii de instalatii. In urma acestora si tinand cont si de complexitatea proiectelor Frigotehnica, reprezentantii companiei au hotarat sa automatizeze procesele cu SeniorXRP, pentru a creste eficienta.

Analizand procesele operationale end-to-end am concluzionat ca putem fi mai eficienti daca trecem la un nou sistem operational. Astfel am ales SeniorXRP de la Senior Software, care a concurat cu solutii internationale si nationale, cum ar fi Dynamics sau chiar SAP.

Dupa 6 luni de studiat procese si de facut customizari in sistem, la 1 octombrie (n.r. 2019) am trecut dintr-o data la noul sistem. Am trecut cu bine de marele Go Live, mai ales ca noiembrie a fost o luna de raportare catre banca si nu ne-am blocat in absolut niciun proces. In ianuarie 2020 am inceput sa lucram si sa setam, impreuna cu echipa de implementare, un dashboard de control al operatiunilor noastre in companie, la care am luat in calcul ce ne dorim sa scoatem din sistem.

Recomand tuturor sa-si implementeze un astfel de dashboard, care este de fapt sistemul de control al activitatilor operationale, al tuturor proceselor din companie. Am incheiat un parteneriat asa de frumos si asa de strans, ca ne face foarte mare placere sa lucram unii cu altii. SeniorXRP este un sistem customizabil si adaptabil, iar echipa Senior Software a raspuns mereu prompt la solicitarile noastre.

- a completat Adina Cotiga

SeniorXRP Frigotehnica

Printre companiile care folosesc cu succes SeniorXRP se afla si: QFort, RCB Electro, Nett Front, Printman, Rap Confectionery si alte companii cu activitati complexe.

Despre Frigotehnica

Frigotehnica este o companie care activeaza in domeniul instalatiilor frigorifice, fiind furnizor de solutii comerciale si industriale. Lider pe piata din Romania si cu prezenta in tari precum Bulgaria si Ucraina, Frigotehnica inregistreaza o cifra de afaceri de 25 milioane euro. Compania are un numar de 200 de angajati si serviseaza aproximativ 1300 de locatii. Compania colaboreaza cu nume mari din segmentul de retail, logistica si nu numai: Carrefour, Metro, Selgros, Marathon Group, Danone, Golden Banana etc. Pintre furnizorii de echipamente si materiale cu care Frigotehnica a incheiat parteneriate se numara: Arneg, Daikin, Danfoss, Teko.

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat pana in prezent peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft, Tableau Software, Acumatica si Mantis Informatics.
Senior Software a pornit businessul cu o singura divizie, iar in prezent, dispune de 6 divizii prin care se implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din 160 de angajati.