Frigotehnica
a ales SeniorXRP

SeniorXRP este un sistem foarte customizabil si adaptabil, iar echipa Senior Software a raspuns mereu prompt la solicitarile noastre. Ceea ce noi am reusit sa implementam impreuna este un sistem customizat noua, iar panoul de control ne ajuta in eficientizarea operatiunilor, lucru care mai devreme sau mai tarziu se transforma direct in eficienta financiara.

- Adina Cotiga, CFO @ Frigotehnica Group

Un sistem ERP FLEXIBIL

SeniorXRP iti ofera flexibilitatea de care are nevoie afacerea ta si iti permite sa te concentrezi mai mult pe strategiile de dezvoltare si mai putin pe activitatile operaitonale.

SeniorXRP iti ofera flexibilitatea de care are nevoie afacerea ta si iti permite sa te concentrezi mai mult pe strategiile de dezvoltare si mai putin pe activitatile operaitonale.

 

Pornesti la drum doar cu modulele de baza ale aplicatiei si poti adauga noi module si functionalitati in masura in care iti devin necesare. Fluxurile de lucru pot fi configurate in functie de specificul activitatii tale.

"Suntem o firma dinamica, dar softul ne tine mereu pe loc. In primii ani a fost util, dar orice cerinta necesita dezvoltare si versiuni noi, iar firma producatoare nu tine pasul cu noi!"

Potrivit pentru orice industrie
Creste odata cu afacerea ta
Fluxuri de lucru configurabile

Flexibil Integrat Toate departamentele lucreaza in acelasi sistem si impartasesc aceleasi date, aspect care contribuie la cresterea productivitatii si implicit a performantei.
In plus, SeniorXRP poate fi integrat cu orice alta aplicatie utilizata de companie.
Integrat Integrat Mobil Mobil Sistemul poate fi accesat atat din browser, de pe orice dispozitiv conectat la internet, cat si prin intermediul aplicatiei mobile, ceea ce il face extrem de apreciat de utilizatorii aflati permanent in miscare. Mobil Flexibil SeniorXRP este extrem de customizabil si poate fi adaptat cu usurinta fluxurilor de lucru specifice oricarei companii.
Mai mult, este capabil sa sustina afacerea inca de la inceput si sa creasca in complexitate odata cu aceasta.
Flexibil Un sistem ERP care creste odata cu afacerea ta

Sistem web, accesibil
din orice browser
Fluxuri de lucru
personalizabile
Se integreaza
cu orice aplicatie
existenta

De ce sa alegi

SeniorXRP?

Este cel mai flexibil sistem de management al afacerii, cu o interfata extrem de intuitiva si functionalitati extinse de ERP, WMS, CRM, gestionare documente, portal B2B disponibile intr-o singura aplicatie.

Vezi cum se potriveste SeniorXRP modelului tau de business!

Alege solutia care acopera cu succes nevoile oamenilor din toate departamentele,
de la resurse umane si financiar pana la achizitii, vanzari, B2B, sau logistica.

INDUSTRII

SeniorXRP este solutia potrivita pentru compania ta, indiferent de industria din care faci parte

DISTRIBUTIE

Raspunde provocarilor specifice industriei cu un software flexibil, adaptat nevoilor companiei tale.

SERVICII

Ofera-le clientilor tai servicii de calitate si, in acelasi timp, asigura-te ca activitatile tale sunt profitabile.

PRODUCTIE

Beneficiaza de procese flexibile de planificare si monitorizare a productiei, care se adapteaza la afacerea ta.

RETAIL & E-COMMERCE

Imbunatateste experienta clientilor in magazine si automatizeaza procesarea comenzilor online.

Aceeasi performanta,

in diferite forme

Fiecare afacere este unica, avand propriile procese si fluxuri de lucru. Prin structura sa modulara SeniorXRP se adreseaza companiilor cu fluxuri de lucru atipice, carora le da ocazia sa-si defineasca propriul sistem ERP care le satisface cel mai bine nevoile.

Pe de alta parte, fiind extrem de scalabil, SeniorXRP le permite sa porneasca doar cu modulele de baza si sa adauge functionalitati pe masura ce isi doresc sa automatizeze toate ariile afacerii.

Platforma XRP
de ultima generatie tehnologica

SeniorXRP este un sistem ERP web-based, dezvoltat pe o platforma de ultima generatie, care ofera: interfata HTML-5, Open API, fluxuri integrate, forma de cautare avansata si multe altele.

Principalele beneficii oferite de SeniorXRP:

◎    Preia controlul afacerii tale
Companiile de succes stiu cat de important este sa ai vizibilitate si control asupra afacerii. SeniorXRP iti permite sa te dezvolti, sa gestionezi eficient costurile si sa fii productiv.

◎    Valorifica-ti punctele tari
Fiecare afacere este unica. Valorifica-ti punctele forte si pune in aplicare doar ceea ce functioneaza cel mai bine pentru afacerea ta. Ajusteaza sistemul astfel incat sa se potriveasca nevoilor tale, indiferent cat de specifice sunt cerintele pe care le ai.

◎    Ofera-le oamenilor instrumentele potrivite
Daca afacerea ta nu se limiteaza la spatiul in care iti desfasori activitatea, de ce oamenii ar trebui sa faca asta? SeniorXRP merge unde merg si angajatii tai - oricand, oriunde si de pe orice dispozitiv.

Productivitate crescuta
in activitea operationala

Interfata intuitiva si functia de cautare avansata ghideaza utilizatorul pentru a ajunge rapid la informatia dorita.

dashboard vanzari

Care sunt beneficiile pe care ti le ofera
modulul CRM?

Control total asupra afacerii

Ai vizibilitate completa asupra afacerii tale pentru ca datele financiare, de marketing, vanzari si service sunt perfect integrate. Poti afla rapid care clienti sunt profitabili si care nu.

Informatii la indemana clientilor

Da-le acces clientilor la informatiile dorite cu privire la situatia financiara si solicitarile trimise prin intermediul Portalului de clienti.

Studiu de caz video:
RCB Electro 97

RCB Electro 97, unul dintre principalii producatori de cablu din Romania, a implementat SeniorXRP – cel mai performant software ERP pentru managementul afacerii.

Studiu de caz video:
Frigotehnica

Adina Cotiga, CFO Frigotehnica: "SeniorXRP este un sistem foarte customizabil si adaptabil, iar echipa Senior Software a raspuns mereu prompt la solicitarile noastre."

News placeholder:
News placeholder title

Lorem Ipsum stuff about News test Lorem Ipsum stuff about News test Lorem Ipsum stuff about News test Lorem Ipsum stuff about News test Lorem Ipsum stuff about News test

Clienti SeniorXRP

qfort-logo-pagina-clienti-xrp-2019
frigotehnica-logo-pagina-clienti-xrp-2019
xtru-logo-pagina-clienti-xrp-2019
3_sigla-rcb-electro-97-1-300x171
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru Fii la curent cu ultimele noutati!

16 ani

de experienta pe piata din Romania si nu numai

400+ implementari

in companii de Productie, Servicii, Distributie, Retail

4 birouri

in Bucuresti, Cluj, Constanta si Iasi